Az Arsenalnak létfontosságú lett volna a győzelem, ha első sorban utol akarjuk érni a Manchester Unitedet, és másodsorban egy riválistól kerülhetnénk pár lépéssel messzebb. Ez nem sikerült. A nagyobbik Manchesteri klub 7 ponttal áll lőttünk, ráadásul egy elmaradt mérkőzésük is van.

Az Arsenal mindvégig dominált, ilyen erőteljes támadás sorozatokat régen láthattak a nézők. Az első félidőben szó szerint lereszelték a kapufát, 4-szer lett megdöngetve, és fenemód nem ohalytótt a kapuba pattanni.

Az utóbbi 3 meccsen az Arsenal 7 pontot gyűjtött, magyarán a Chelsea és a Birmingham skalpja lóg a falon, de a Wigantól csak hajszálak maradtak.Ugyanígy a City is csak eg tincset engedett a hajkoronájából. Ismét be kellett érnünk az egy ponttal.

Hivatalos kezdő:

Fabianski, Sanga, Djourou, Kosicelny, Clichy, Song, Wilshere, Fabregas, Nasri, Van Persie, Walcott

Pad:

Szczesny, Rosicky, Bendtner, Arshavin, Denilson, Squillaci, Chamakh

Játékvezető:

Mike Jones

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (280)

13 éve
Törölt felhasználó
a Blackburn ugyis kölcsön szertené venni JET-et, adják oda még Velát nekik és vegyék kölcsön Sambát, ha Vermaleen nem javul.
13 éve
Törölt felhasználó
Erőltetni ? Ha nem kész akkor felesleges erőltetni. Jelen pillanatban nem fér meg a felnőttek között. VanPersie, Chamakh, Bendtner-t elég említenem, de még Vela is előtte áll a sorban. Jövőre kétlem, hogy a felnőttek között lenne. Erőltetni meg annyit érne mint amikor a fát keresztbe visszük az erdőn. Semmit. Ha felkészül akkor majd kell erőltetni, de először egy kisebb PL csapatban bizonyítson kölcsönben!
13 éve
Törölt felhasználó
Szerintem JET lesz majd igazi csatarunk, csak most felevre kolcson kene adni egy PL es csapatnak. Jovore pedig eroltetni a felnottek kozott. :exclaim:
13 éve
El kell érni Platitinál, hogy 12 emberrel játszhassunk.
13 éve
Törölt felhasználó
Van Persievel sztem az a baj, ami tavaly Nasrival és Walcottal volt (most ők jelenleg a legjobbjaink) az h kihagyta az év eleji felkészülést a csapattall sztem. Nem tom h ez mért ilyen fontos, de én ezt szűröm le h évek óta azok vannak rossz formában, akik kihagyják az előszezont. Remélem addigra formába jön és jövőre végig csinálja az előszezont és megint nagyon jó lesz. Am Bendtnernek én adnék több lehetőséget, mert azért azon a kevés meccsen, amin játszott szinnte mindegyiken gólt lőtt!

Szólj hozzá