Az Arsenal hivatalos kezdője:

Fabianski,Sagna,Koscielny,Djourou,Clichy,Song,Fabregas,Wilshere,

Nasri,Van Persie, Walcott

Pad:Szczesny,Squillaci,Diaby,Rosicky,Arshavin,Chamack,Bendtner

Az Arsenal kezdte a mérkőzést, remek kerettel állt fel a csapat, rég láthattunk ilyen erőteljes kezdőt, ez talán adhatott némi okot a reményre.
Hosszabb ideig egyik csapat sem tudott felülkerekedni a másikon, ennek ellenére,akadt helyzet, Van Persie leshelyzete, majd a lestaktika kijátszása sem hozott eredményt.
A 8. percben Drogba hordozta kicsit a labdát, majd 17 méterről adott le egy lövést, éppenhogy elkerülte a jobb alsót, nem sok kellett a gólhoz.
A 22. minutumban Nasri küldte meg a bogyót, Cech különösebb nehézség nélkül húzta le.
Ezután elindult a vagdalkozás, először Ashley Cole(29.), majd Van Persie(33.) és Kalou(39.) sárgult be.
A 35. percben ismét Van Persie került helyzetbe, a 16-os bal oldaláról bombázott a kapu fölé.
5 perccel később Walcott lopott labdát az alapvonalnál, átnyomta magát Ivanovicson, viszont közelről márcsak Cechbe tudta rúgni a bogyót.
A 42 percben Nasri nyesett 17 méterről a léc alá, Cech ki tudta tolni a löketet.Az eddigi legkomolyabb próbálkozás.
Nem sokkal később nehezen, de  összejött a gól, Song Wilshere-rel kényszerítőzött, a bepöckölt labda Fabregast kereste volna, de ő elesett, így Song került helyzetbe, aki a bal alsóba helyezett.
A második félidőben az Arsenal belehúzott, melynek meg is jött az eredménye.Nasri estében passzolt Walcotthoz, aki a középen érkező Fabregasnak adta önzetlenül, onnan pedig lehetetlen volt kihagyni, üres kapura. Ezzel már 2-0!
De az Ágyúsok ennyinél nem álltak meg.A következő kontránál Fabregas adott pompás gólpasszt Walcottnak, aki 17 méterről a jobb sarokba bombázott. 3-0-ra íródott az eredmény!
A Chelsea kicsit megszívta magát, az 57. pecben Drogba szabadrúgását Ivanovics fejelt a hálóba.Talán kicsit Fabianski is hibás, mintha kicsit alászaladt volna. Ezáltal 3-1-re szépítettek a Kékek.
Sajnos Fabregas sárgát kapott Essien lerántásáért, ezért a következő meccset a lelátóról nézi.
A 73 minutumban érkezett vissza Abou Diaby, aki nagyon hiányzott már a középpályáról az idei idényben, stabil pontja lehet majd a kezdő 11-nek.
Gól már nem érkezett,de helyzetek még akadtak: először Diaby ziccerét akasztotta Terry, majd Drogba szabadrúgása 27 méterről röpült a kapu fölé, bár nem sokkal kerülte el a lécet, eztán Kalou gyötörte be a labdát a kapuba, de hála az égnek les volt, tehát maradt az eredmény. Nemsokkal a lefújás előtt távozott a pályáról Fabregas, akinek a mérlegére nem lehet panasz, egy gól és egy gólpassz íródott a neve mellé. Majd végső akcióként Chamakh húzta el a labdát Cech mellett, viszont kisodródott, ezért kimaradt a lehetőség.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (392)

13 éve
Törölt felhasználó
Fanof!

07/08?
most sem vagyunk annyira jók szerintem,bár lehet
13 éve
Törölt felhasználó
Carp14! Ezzel teljes mértékben egyetértek! De aki nem Arsenal rajongó az kicsit nehezebb felfogású vagy kevésbé megértő a csapattal szemben!Idén szerintem jobbak vagyunk ,mint tavaly( a 3 hazai zakó ellenére) Tavaly jobbak voltunk mint a 08/09-es szezonban ,szal jövőre rólunk szól majd minden :D

Go Gunners!!!!!!!!!
13 éve
Törölt felhasználó
A hétfő esti meccs után mindenki a cselzit sajnálgatja,nemhogy az arsenalról mndanának pár jó szót.Ancelotti is azt nyilatkozta,hogy a sorozatos sérülések az egyik oka a mostani helyzetnek,mert nehéz úgy játszani ha egy Terry és egy Lampard szintű játékos sérűlt.Akkor emlékezzünk vissza az utóbbi éveire az Arsenalnak.Minig sérültek voltak a meghatározó emberek sok év óta ez az első igazi rangadó amire a teljes csapat oda tudott állni.Rvp szinte mindig sérűlt volt,fabregas is a fontos meccsekre kidőlt a védelem szinte mindig hiányos.Az Arsenalt senki sem sajnálgatta,csak szidta mindig mindenki hogy nem nyer semmit.De most a cselzit is elérte a sérüléshullám aztán most tiszta depressziós mindenki, hogy jajj szegények.Jah és ugyebár a Barca-t tartják jelenleg a legjobb csapatnak(ebbe azért van kis igazság, mert tényleg jók),hányszor sérült mondjuk Xavi,Messi vagy akár Iniesta.Ha véletlenül egyikük sérült akkor gyászba borul egész Spanyolország,hogy ilyen meghatározó játékosok szökőévente hiányoznak.Mindjárt nincs aki tolja a Barca szekerét.Nálunk a sérülések minden naposak, és mégis mindig ott vagyunk az első háromban.Remélem majd mikor a nagy Barca ellen játszunk nem leszünk tele Sérültekkel,és nem az "Arsenal b" áll ki ellenük.Mert ugye a tavalyi csúfos zakó fabregas és a teljes csatársor hiányában alakult ki.....
13 éve
Törölt felhasználó
Ugy olvastam hogy Vela 7 milláért megy a valenciába!!

Én ezt nem akarom, nekem ő az egyik kedvenc játékosom, és nem akarom hogy elmenjen, bár azt is megértem hisz nem igen játszik, de legalább a cserepadra odaférhetne bendő helyére!!!
Ne adjuk el hanem inkább kölcsön menjen csak, hátha beindul a gólgyártás!!!!!
Bírlak VELA!!!!!!
13 éve
Törölt felhasználó
Babtista állítólag 2 millió euróért megy a Malagához. Nem vagyok egy zseni, de adhatna érte Wenger 2,5 millát és egy komoly erősítés érkezne!

Szólj hozzá