16:00 kezdettel mérkőzik meg egymással az Arsenal és a Fulham.

Az ágyúsok jelenleg alig két ponttal vannak lemaradva a Pl első helyezettjétől, a Manchester Unitedtől, bár érdekesség, hogy az ő meccsük a mai napon elmarad. Ezel kissebb-hosszabb ideig átvehetjük a dobogó legfelső fokát.

Kérünk mindenkit ismételtem a kúltúrált eszmecserére!

Mindenkinek jó szurkolás kívánunk!

 

Hivatalos kezdőcsapat: Fabianski, Sagna, Koscielny, Squillaci, Clichy, Song, Rosicky (c), Nasri, Wilshere, Arshavin, Chamakh

Cserék: Szczesny, Walcott, Djourou, Gibbs, Bendtner, Van Persie, Denilson

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (361)

13 éve
Törölt felhasználó
Nem láttam tegnap a meccset, most néztem az összefoglalót. Nasri fantasztikusat játszott és én úgy látom, hogy Arshavin is kezd formába jönni. Már a múltheti Villa elleni meccsen is jó volt és szerintem az még csak dobott rá egy lapáttal, hogy a héten kiderült hogy a ruszkik rendezik a 2018-as vébét. A Fulham egyenlítő gólja előtt Kamara meg rendesen fejbe rúgta Koscielny-t, ráadásul a bíró orra előtt és a Fulham "dícséretére" váljon, hogy nem ismerik a fair playt! A bírónak le kellett volna fújni, a Fulham-nek meg meg kellett volna állni! Mindegy nyert a csapat 2-1-re és ez a lényeg!!! 🧀 Fabianski is nagyon jól védett, jó lenne, ha állandósítaná ezt a formáját, viszont úgy érzem a védelem néha megzavarodik és ezáltal könnyen átjárható lesz. A mostani formát tekintve verhető a MU és a Chelsea is! A Partizan elleni győzelem pedig egyenesen kötelező! 🧀 HAJRÁ ARSENAL!!!
13 éve
Törölt felhasználó
ÁÁ, kár, hogy nem láttam a meccset, szalagavatón voltam, már két hete meg voltam hívva utána meg after party. Irtó jó kis buli volt, de emiatt lemaradtam két csodálatos Nasri gólról 🐛 :)

Nagyon örülök a csapat jó teljesítményének, nem hiszem hogy a UTD kikapna a Blackpool ellen, szóval a forduló végére valószínűleg 2. hely. De lényeg, hogy megint botlott a Chelsea és előttük már 2 PONT AZ ELŐNY!!!

13 éve
Törölt felhasználó
Istenem ,mit nem adnék ,hogy legyőzzük a Unitedet!Persze 1 pont is jól jönne ellenük ,kikapnunk nem szabad!Szerintem is igazolni kell védőt ,most csak az a poszt a gyengénk!
Így képzelem el: 15 perc .Nasri megbolondította a teljes United védelmet , majd 8 méterről kilövi a jobb alsót : Mu- Ars 0-1
42 perc. Nani beadása után Rooney fejjel a kapuba :1-1
72 perc: Chamakh-ot Ferdinand rúgja fel a 16 -oson belül-11-es, a büntetőt RVP higgadtan a bal alsóba küldi:1-2 A mérkőzésen több gól nem esik, nyert az Arsenal! további eredmények. Spurs -Chelsea 1-1 ,Whu -City .0-0 :D
13 éve
Álltólagosan Vermaelen lehet már a Chelsea ellen. De támogatom Havard szerepeltetését.
13 éve
Törölt felhasználó
pff,na fasza...
és akkor sokak ellenzik védő jövetelét, mert "túl sokan lennének,és akkor kit játszatnál?"...
kell 1 védő,ha kölcsönben is,de kell

Szólj hozzá