Az Arsenal középpályása elég meglepőnek tartja azt, hogy az Arsenal vezeti a tabellát ennyi hiba után is.

Arséne Wenger csapata jelenleg 4 vereségnél jár, csakúgy, mint a Chelsea, ám a Vörös Ördögök eddig veretlenek a szezonban.

Kicsit meglepő, [hogy a tabella elején állunk négy vereséggel] mert az első évemben a Manchester United lett a bajnok és mindössze háromszor kaptak ki.

-nyilatkozta Nasri.

Meglepett, mert a United továbbra is veretlen, de hát ilyen a futball. Minden egyes csapatot nehezebb megverni, de nem panaszkodhatunk, vezetjük a bajnokságot és nagyon örülünk neki.

A legjobb lenne az Arsenal számára, ha nyerne valamit, de ne úgy, hogy mindenki más veszít. A Premier Liga sokkal másabb lett; a Tottenham egy remek gárda, a Machester City szintén, valamint rendkívül nehéz megverni a Fulhamet idegenben, csak úgy, mint bárki mást.

Szerintem remek esélyünk van, mert mindenki sokkal értettebb lett, és kevesebb sérültünk van, mint az első évemben. Van egy pár fontos játékosunk, akik nem bevethetőek, de nem annyi, mint ezelőtt. 

Samir Nasri szerint, akit a szurkolók a hónap játékosává - valamint a hónap legszebb gólja is az övé - választottak, a védelem megbízhatósága miatt olyan remek csapata formája idegenben.

A különbség a hazai és a vendég mérkőzések között az, hogy otthontól távol sokkal jobb a védelmünk.

-folytatta a francia.

Sokkal nagyobb a fegyelmünk, a formánk pedig sokkal hatékonyabb, amikor idegenben játszunk, magabiztos vagyok, mert a saját játékunkat tudjuk játszani, ami elősegíti azt, hogy bármikor gólt szerezhessünk.

Reprodukálnunk kell a hazai meccsekre azt az eredményt, ahogy vendégként játszunk.

Nem tudom [miért vagyunk otthon rosszabb formában]. Lehet, hogy a Tottenham elleni mérkőzés van még mindenki fejében, mert ha szerzel egy gólt kicsit megkönnyebbülsz 1-0 után.

De most át kell öntenünk a vendég formánkat a hazaiba is, így sokkal hatékonyabbak leszünk, s ezáltal sokkal magabizosabbak.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (17)

13 éve
Törölt felhasználó
Sok ez az itthoni 3 vereség a 16 forduló után... Ha ezek nem lennének.... De nincs ha sajnos!
13 éve
Törölt felhasználó
Szerintem meg lesz a mérkőzés ,be fogjuk húzni! Alig várom!!!
13 éve
Törölt felhasználó
Elmúlt időszakban soha nem tudtuk kihasználni a dolgokat ! :-S Remélem nyerünk az MU ellen.! :)
13 éve
Törölt felhasználó
Holnap Győzni kell fiúúk :gulp:
13 éve
Törölt felhasználó
ilyen eredmenyek tukreben en a Xnek is orulnek,
-maradnank elso helyen
- jovo heten cselzi - mu , akkor ha verjuk a stoket akkor biztos ellephetunk

Szólj hozzá