Az elődöntőről...

Megtettük a dolgunkat ezen a hideg estén. Nem hagytuk ki ezt a lehetőséget, és habár a meccs elején remekül visszafogtak minket, ám lassan visszatértünk a mérkőzésbe és több teret, időt alakítottunk ki magunknak. Összeségében remek győzelem volt, úgy, hogy nyolc vagy kilenc változást eszközöltem a kezdőbe. Tovább akartunk jutni, valamint olyan játékosoknak akartunk lehetőséget nyújtani, akiknek szükségük volt rá; mindkét célt végrehajtottuk.

Az Arsenal trófeahiányáról...

El kell fogadnunk ezt. Két dolgot szeretnél a futballtól - trófeákat nyerni, és mindig a csúcson lenni. Mi már évek óta a csúcson vagyunk, és ha emellé még trófeákat is szerzünk minden csak egyre jobb lesz. Jelenleg november végén tartunk és minden sorozatban igen jól állunk.

A trófea-várás fontosságáról...

Nem mondhatjuk, hogy nem fontos, de előbb utóbb egyfajta rögeszméddé válik. Azt akarjuk, hogy minőségi teljesítményekre összpontosítsunk a meccseken, s ezeknek meg legyen az eredményük.

Robin van Persie első meccséről (a kezdőben) augusztus óta...

Megmutatta a klasszisát. Továbbra is szüksége van meccsekre, hosszú időt hagyott ki, de nagyon pozitív, hogy 70 percet játszott. Reméljük, nem lesznek komplikációk, s így egyre erősebb lesz.

Bendtner góljáról...

A csatársorban nagy versengés van jelenleg, tehát mindenkinek szüksége van egy nyugtató gólra.

A West Ham győzelméről...

Meglepett. Megnéztem a Manchester United kezdőjét, erősnek látszottak.

Az esélyekről a Ligakupában...

Láttuk mi történt a Manchester Uniteddel. Ez akár velünk is megtörténhet. El kell fogadnunk, hogy nincs garancia arra, hogyha az elődöntőben vagy, akkor már a trófeát is megnyerted. Meg kell harcolni a győzelemért. Mostmár otthon és idegenben is nehéz lesz számunkra.

Arról, hogy milyen lenne bezsebelni a trófeát...

A szurkolók mindig többet akarnak - ez teljesen természetes. De 14 éve folyamatosan kvalifikáljuk magunkat a Bajnokok Ligájába. Sok ember boldog lenne, ha ezt elmondhatná magáról. Nem vagyunk teljesen elégedettek vele, azt szeretnénk, hogy a szurkolóink olyan boldogok legyenek, amennyire csak tudnak. A legfőbb trófea a bajnokság valamint a Bajnokok Ligája, de ha meg tudjuk nyerni ezt a sorozatot, akkor megteszünk mindent érte.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (5)

13 éve
Törölt felhasználó
hát igen messze van és mégis olyan közel a vége...de nehéz ellen felek vannak...RVP hatalmasat játszott a meccsen.jó volt végre látni mit is tud és miért is az első számú csatár
13 éve
Törölt felhasználó
még jó:D
13 éve
Törölt felhasználó
Robinról: "Megmutatta a klasszisát"
- jó volt végre játszani látni Van Persiet! mert azon a néhány meccsen, ahol csereként állt be, nem sokat tudott mutatni, de tegnap nagyon tetszett a játéka! és érdekes, hogy tegnap nem a támadó játékával emelkedett ki, hanem inkább a csapatjátékával, és a passzaival! jó lenne Chamakh-al együtt kipróbálni őt, de úgy, hogy a marokkói legyen az ékszerepében, Van Persie pedig vagy szélsőként, vagy Chamakh mögött kéne, hogy legyen, mert ők ketten, Nasrival/Arshavinnal kiegészülve veszélyes támadósort alkotnának!
13 éve
Törölt felhasználó
Mindenki arról beszél, hogy ez a trófea már majdnem megvan. De még sajnos nem! És ezt senki se felejtse el. Mi vagyunk a legesélyesebb a végső győzelemre, de ez a legnagyobb nyomással is jár. Játéktudásunk alapján bárkit meg kéne ezen csapatok közül verni. Eddig kivertük a Tottenhamet, a Newcastlet és a Wigen-t. Nem könnyű ellenfelek és simán elintéztük őket. Van még egy Ispwich, WBA, Aston Villa, Birmingham és West Ham. Egyikük se könnyű ellenfél. Láthatjuk mi csinált a WHU a MU-val. Én szerintem, ez nagyon, de nagyon nehéz lesz még...
13 éve
Törölt felhasználó
Én azt mondom ne szálljunk el, maradjunk a földön, Ligakupára esélyesek vagyunk a BL-re nem! Előbbit be kell húzni!!!

Szólj hozzá