Arséne Wenger legénysége tegnap 4-2-re legyőzte Gérard Houllier alakulatát a Villa Parkban. A mérkőzés utolsó találat Jack Wilshere szerezte, akinek ez volt az első PL-gólja az Arsenalban.

A 18 éves középpályás, aki címercsókkal ünnepelte a találatát, természetesen elégedett, hogy sikerült beköszönnie a bajnokságban, azonban felhívta arra a figyelmet, hogy a csapatnak javulást kell mutatnia hazai pályán.

"Örülök, hogy sikerült meglőnöm az első gólomat. Javulnunk kell hazai pályán, s majd meglátjuk, hol állunk a szezon végeztével."

Wilshere, akinek ez volt a negyedik tétmeccsen szerzett találata felnőtt pályafutása során, a Twitter-oldalán leírta, hogy a három pont begyűjtése sokkal fontosabb, mint a gólja, míg egy másik rövid nyilatkozatában Marouane Chamakh labdáját emelte ki, amit csak be kellett bólintania Brad Friedel kapujába.

Az összecsapáson remeklő  Andrej Arsavin, aki a találata mellett egy gólpasszt is adott a meccsen, a mérkőzés előtt legutóbb a Partizan Belgrád elleni BL-meccsen volt eredményes, még szeptember 28-án.

Az orosz játékmester Wilshere mellett szintén ejtett egy mondatot az Ágyúsok bajnoki esélyeiről, de ő sem fejtette ki konkrétan a véleményét ezzel kapcsolatban.

"Az a lényeg, hogy a lehető leghosszabb ideig ott legyünk az első hely közelében, s akkor majd meglátjuk mi fog történni áprilisban."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (51)

13 éve
Törölt felhasználó
Anyám Győr-Ujpest az a győri pálya mekora !!!!!!xddxd mecs végére lesz rajta fál méteres hó!! :D :D :D
13 éve
Törölt felhasználó
Cefregunner! beizgultal?* :D :D
13 éve
Törölt felhasználó
jah! akk a linkemmel vmi baj van ,vagy nemtom :D :blank: de am jo hir! :D
13 éve
Törölt felhasználó
akkor TE másik spurs pool meccset nézel,mert TÉNYLEG VEZET A POOL!
IGAZÁBÓL ANNYI LENNE AL ÉNYEG H VÉGRE RUTINOS JÁTÉKOST IGAZOLJON WENGER ÉS LEGYEN FIZIKÁLISAN TOPPON!NEM BONYOLULT!
13 éve
Törölt felhasználó
55 Tottenham 0 - 1 Liverpool

Szólj hozzá