Az Arsenal.com szokásos szavazásán ezúttal Łukasz Fabianski kapta a legtöbb voksot, aki bár nem tudta kapott gól nélkül lehozni a találkozót, néhány nagyszerű védéssel azonban kimagasló szerepet játszott abban, hogy az Ágyúsok három ponttal térhettek haza Liverpoolból.

A 25 éves portást, aki a voksok 51%-át gyűjtötte be a szavazáson, a Chelsea, s a Manchester City elleni összecsapások után is a meccs emberének választották, így kijelenthető, hogy az Arsenal drukkerei, akik az előző szezonban rengeteget kritizálták a teljesítménye miatt, most elégedettek vele.

12%-kal második lett a szavazáson Cesc Fabregas, aki az Ágyúsok második gólját szerezte a mérkőzésen, míg a kiváló játékot mutató Samir Nasri lett a harmadik 10%-kal.

Íme a szavazás végeredménye:
1. Łukasz Fabianski 51%
2. Cesc Fabregas 12%
3. Samir Nasri 10%
4. Bacary Sagna 9%
5. Alex Song 6%
7. Marouane Chamakh 4%
8. Johan Djourou 3%
9. Andrej Arsavin, Denílson 1%
10. Sébastien Squillaci, Gael Clichy, Jack Wilshere, Emmanuel Eboué, Tomás Rosicky 0% 

 

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (32)

13 éve
Törölt felhasználó
Teljesen megérdemli, az utóbbi jó néhány meccsen ő volt a meccs embere, kivéve ugye a Newcastle ellen, de ezt hagyjuk is, az egy szerencsétlen kijövetel volt! Remélem folytatja ezt a remek formáját, amit az utóbbi időben láthatunk tőle!:)
13 éve
Törölt felhasználó
Nem tudom, jó lenne ha Barcát már nem érdekelné Fabre. De hallotam olyan pletykákat is hogy elvileg mi is leakarjuk igazolni Affelayt. Asszem a Barcába Pastore fog menni a télen. 😏
13 éve
Törölt felhasználó
mit gondoltok most h affelayt valószinüleg leigazolja a barca szerintetek békén hadják fabregast???
13 éve
Törölt felhasználó
na mind1,ne menjen el Gael és kész:D
13 éve
Törölt felhasználó
én megmondtam :exclaim: :exclaim: :)

Szólj hozzá