Ahogyan várható volt, nem hosszabbítja meg a nyáron lejáró szerződését Lukasz Fabianski és a Swansea együtteséhez fog igazolni - közölte csütörtökön az Arsenal hivatalos oldala.

A 27 éves lengyel kapus hét évet töltött az Arsenalnál, összesen 78-szor lépett pályára - ebből meg 25 meccsen nem kapott gólt.

Fabianskinak kulcsszerepe volt abban, hogy az Arsenal kilenc év után először nyerjen trófeát. Az előző szezonban valamennyi FA-Kupa találkozón ő védett, s összesen mindössze 3 gólt kapott. A lengyel kapus talán élete legjobb formáját a Wigan elleni elődöntőben produkálta, amikor két tizenegyest is hárított, ezzel jelentősen hozzájárult az Arsenal továbbjutásához.

Fabianski június végétől lesz szabadon igazolható, legkorábban ekkortól kezdheti meg a közös munkát az új csapatával, a Swansea együttesével.

Az Arsenalnál mindenki sok sikert kíván a lengyel kapusnak a későbbiekre.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (4)

10 éve
Nah ez a másik véglet...látod Sagna....sportszakmai szempontból ment egy olyan csapathoz ahol biztos kezdő lehet (Vormnál jobb). Nem a zsé miatt.....ezért nem lesz Cunt belőle mint a többiből meg belőled(?).
2 potya meg csak befigyel majd ha ellenünk játszik:D
10 éve
Törölt felhasználó
Nagyon sajnálom Fabianski távozását, de remélem a Swansea-nál kamatoztatni fogja tudását. A legjobbakat kívánom neki!
10 éve
Törölt felhasználó
Jobban örültem volna, ha más bajnokságban kamatoztatja tudását, csúnya lenne, ha oda-vissza kivédené a szemünket a következő idényben.
10 éve
Törölt felhasználó
Sok sikert! Remélem hogy állandó kezdő lesz.

Szólj hozzá