Az Arsenal középpályása szerint, a különböző posztokon való játék sokat segített a tanulásban.

A 18 éves játékost eddig a támadószekcióban láthattuk a tartalékcsapatban, ám Arséne Wenger csapatában kicsit mélyebben játszik a középpályán.

A tinédzser szerint az új posztok kipróbálása megfékezi a támadóösztönt, és nagyobb teret ad a játékosnak a passzjátékra.

Ez pontosan így van. Sokat játszottam együtt Alex Songgal, és megbeszéltük - ha Ő előremegy, Én maradok hátul, s így fordítva. Ez jó, meg tujduk ezt a dolgot csinálni, és szerintem egész jól ment eddig.

-nyilatkozta Jack.

[A passzjátékot illetően], a főnök is egy véleményen van velem - néha jobb, ha mélyebbről játszok, mert jobban átlátom a meccset, ezáltal a passzjátékom is fejlődik. 

Sokat játszottam középen a Boltonnál az elmúlt szezonban, és azt hiszem a főnök látta ezt, így ebben a szezonban a középpálya közepén játszatott.

Tavaly a széleken kaptam szerepet, ami jó ötlet volt, mert megtanultam, hogy a szélsők mennyit is tesznek a csapatért. Könnyebb kicsit a játék, ha visszahúzódsz középre; ez az a poszt, ahol a főnök hosszútávon szeretne engem alkalmazni.

Wilshere manapság kulcsjátékossá nőtte ki magát az Arsenal keretében, miután egy évet a Reebok Stadionban töltött kölcsönben.

A szezon kezdete előtt tudtam, hogy Bolton játékos leszek egy évre. Beszéltem a főnökkel, aki elmondta, hogy meg szeretne tartani engem, valamint meg akarja mutatni, mennyire bízik bennem.

-folytatta a középpályás.

Természetesen szerettem volna játszani az Arsenalban, de arra gondoltam, hogy olyan sok játékos van, nem számítottam arra, hogy ilyen gyakran fogok lehetőséghez jutni.

De a főnök a legjobb ebben - ha játszol, méghozzá remekül, megmaradsz a kezdőben.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (5)

13 éve
Törölt felhasználó
én sztem ezaz előnyére válhat csak mert eleve több poszton tudjuk bevetni és sokkal jobban fogja tudni hogy hogyan fognak helyezkedni+még fiatal is és az hogyha sok poszton bevethető az csak ku**a jó nekünk :D
13 éve
sotet: hát ja,nagyon sok a piros :-S
Koscielny-nek már egyedül több pirosa van mint tavaly az egész csapatnak...
13 éve
Törölt felhasználó
"ha játszol, méghozzá remekül, megmaradsz a kezdőben." Ezzel azért kicsit magát is fényeste Jack! :P Amúgy egyetértek nagyon fontos tagja lett a csapatnak, én sem gondoltam volna, hogy ennyi meccsen fog kezdeni! De úgy látszik eddig meghálálja a bizalmat, csak így tovább!
13 éve
Törölt felhasználó
Óriási tehetség... 1-2 évet remélem marad Fabregas és utána jöhet a tapasztalt Wilshere-Ramsey páros!!!:P:D

Off: Nekem tűnt fel a sok piroslap mostanában? Azért ezt nem kéne bevezetni rendszeresen!!!
13 éve
Törölt felhasználó
Ez így van, nem gondoltam volna, hogy már idén kezdőjátékossá növi ki magát :coolsmirk:, de örülök neki 🧀

Szólj hozzá