Jack Wilshere megkönnyebbült, miután újra pályára léphet a Premier League-ben a Newcastle ellen, mivel a Birmingham elleni bajnokin kiállították.

Az eltiltás a Manchester City, a Newcastle és a West Ham elleni bajnoki, valamint Ligakupa meccsek alatt járt le. A fiatal középpályás elismeri, hogy nagy butaság volt kiállítatni magát.

Az eltiltásom frusztráló és unalmas volt. Utólag bevallom, hogy igazán hülyeség volt. Az utolsó percekben volt egy rossz szerelésem, belementem a párharcba és megtörtént.

-nyilatkozta Wilshere.

Természetesen tanulni fogok ebből, rendszeresen játszottam, aztán három meccsre eltiltottak.

Fontos, hogy megtanulj saját magadra vigyázni, de van egy határ, amit talán átléptem. Egy rosszul időzített szerelési kísérlet volt, tanultam belőle és tovább szeretnék lépni.

Csupán 18 vagyok, és ebben az időben rengeteget tanul az ember. Mindig ezt mondtam ezelőtt - ha Cesc Fabregassal vagy Samir Nasrival játszok folyamatosan tanulhatok tőlük.

Wilshere örült annak, hogy végül szerepet kapott a Shakhtar elleni Bajnokok Ligája meccsen, s most - hogy lejárt az eltiltása - reméli, hogy a Szarkák ellen is pályára léphet.

Ez a menedzser döntése. Volt néhány sérültünk, és ezért játszhattam. Kellett már ez a meccs annyi kihagyás után. De hogy a Newcastle ellen is játszak, hát ez a menedzser döntése lesz, majd meglátjuk.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (5)

13 éve
Törölt felhasználó
Jó, hogy Wilshere is a rendelkezésünkre áll, Wengernek így egyel több minőségi opciója van, azt hiszem Wilsheret lehet most már minőségi Arsenal játékosnak hívni, mert egyre jobb lesz!
13 éve
Törölt felhasználó
Song-Jack-Cesc legyen a mai menü! A belépő pedig tényleg értelmetlen volt,pláne az utolsó percekben,de nem baj az,ha egy kicsit keményebben lép oda az átlagnál,csak ne ész nélkül tegye ezt,elborult fejjel!
13 éve
Törölt felhasználó
nemazé mondom de pont ilyen kemény játékosokra lenne szükségünk mint wilshere:)
13 éve
Törölt felhasználó
Fantasztikus játékos lesz! Nagyon remélem , hogy továbbra is ilyen remek ütemben fog fejlődni! Eszméletlen ,hogy már 18 évesen ekkora játékos!

Off: Most olvasom a rövid híreknél ,hogy Van Persie helyet kaphat a keretben! 🐛
Szerintem nem kell elsiettetni a visszatérését ,mindenesetre örülnék neki ha ott lenne a padon!
13 éve
Törölt felhasználó
Bölcs interjú. :exclaim:
tanúl a hibáiból, és fejlődik. Ha ezen az úton jár még sokáig akkor akár a késöbbiekben betölthet az angoloknál egy olyan szerepet mint Gerrard vagy akár Lampard. Így tovább Wilshere, csak fejlődj szépen!! ;)

A kezdőbe be lehetne rakni szerintem végülis..
bár nemtom így hogy nincs sérültünk, lehet padra kéne először aztán kapna egy félidőt, ha sima a meccs..

Szólj hozzá