Samir Nasri és Gaël Clichy kontraktusából is már csak két év van hátra, így az észak-londoniaknál már folyik a munka, hogy kiterjesszék a szerződésüket.

A 25 éves Clichy 2003-ban igazolt az Ágyúsokhoz a Cannes együttesétől távozva. Az Arsenal jelenlegi keretét nézve ő az egyetlen játékos, aki részese volt a 2003-2004-es veretlenül megnyert bajnoki címnek. 

A 8-as számban futballozó Nasri körülbelül 12,5 millió font ellenében hagyta el a Marseille gárdáját, s lett 2008-ban a klub játékosa. Az Ágyúsok színeiben eddig 19-szer talált be, s 14 gólpasszt adott 90 mérkőzés során.

Arséne Wenger kifejtette abbéli reményét, hogy sikerül hosszabbítani a két franciával, akik kijelentése szerint maradni akarnak az Arsenalnál.

"Jelen pillanatban munka alatt vannak ezek az ügyek. Reményeim szerint sikerül velük megállapodásra jutnunk, hisz ők maradni szeretnének."

Az észak-londoniaknak nemrég sikerült hosszútávra kiterjeszteniük Jack Wilshere kontraktusát, s azon is dolgoznak, hogy Wojciech Szczesny jövőjét is bebiztosítsák a klubnál.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (8)

14 éve
Törölt felhasználó
Jó lenne, ha ők is hosszabbítanának csakúgy, mint Szczesny! :)
14 éve
Törölt felhasználó
nem beszélek össze vissza! igazából csak azt akartam kifejteni, hogy clichy adta a gólpasszt ,és hogy mindenki azt mondja hogy song volt a megmentő..meg blabla, de azt senki nem emelte ki hogy ki adta a gólpasszt egy csel után! bezzeg dudu gólját mindenki clichyre fogta, hogy az ő hibája, ez nem nagyon fair szerintem...
14 éve
Törölt felhasználó
nigga! nekem van egy ötletem: összevissza beszélsz.
14 éve
Törölt felhasználó
szerintem is mindenképp hoszabbítani kell velük és wirslivel is! clichy,nincs csúcsformában,bezzeg song ugye, mert ő szerezte azt a bizonyos gól a whu ellen de ....de... ki is adta a gólpasszt?... ki is volt :roll:
ááá megvan Clichy! szóval ő sincs annyira rossz formában, ha azt vesszük, meghúzta azt a cselt, és beadta!! jól adta be!!!! igaz hogy ez a feladata és ezt természetesnek kell venni, de a mi szélső védőink beadás terén.... max 5 jó beadás /szezon!szóval nemtudom ezzel mire céloztam! akinek van ötlete az írjon:D:D
14 éve
Törölt felhasználó
Hosszabbítani fog mind a kettő,szerintem! Remélem Arsha is hosszabbít,fontos tagja ő is a csapatnak!

Szólj hozzá