Wojciech Szczesny szerződéshosszabbítási mizériájából most már nap mint nap kijut az Arsenal szurkolóinak, valamint Arséne Wengernek, akinek szinte hétről hétre felteszik a lengyel kapus jövőjéről szóló kérdéseket.

A legutóbbi hírek szerint Szczesny elutasította a klub szerződését, mondván addig nem kíván tárgyalni, amíg nem biztosítja neki Wenger a rendszeres lehetőséget.

Wengert láthatóan meglepte az ehhez kapcsolódó kérdés a mai sajtótájékoztatóján, majd hozzátette: szerinte ezen hírek biztosan csak kacsák.

"Nem egészen értem magát a hírt, mert napi szinten kapcsolatban állunk, szóval elég érdekesen olvastam a kijelentést. Ugyanakkor ezek a hírek nem igazak." - mondta Wenger.

"Elvileg ezek a nyilatkozatok a játékos menedzseréhez kapcsolódnak, nem Szczesnyhez. Ugyanakkor a szerződés hosszabbítási tárgyalások miatt a játékos menedzserével is kapcsolatban állunk, szóval végképp nem tudjuk, honnan és kitől származnak."

Sok szakértő, köztük az Arsenal élő legenedája, jelenleg kapusedzőként dolgozó David Seaman úgy gondolja, hogy Szczesny lehet a következő évek legjobb ágyúsa. A játékos aggódó álláspontja érthető, ám Lukasz Fabianski jelenlegi jó formája indokolatlanná tenné Szczesny bevetését.

Wenger ugyanakkor arra számít, hogy a szerződés hosszabbítási ügy végére hamarosan pont kerül, és Jack Wilshere után Szczesny is hosszabbít.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (11)

13 éve
nem azért mondom, de Szcsezny befoghatná, 20 éves és itt pofázik h elsőszámú akar lenni? kicsit elszállt magától.... >:(
lehet, hogy Ti más véleményen vagytok, de én így gondolom
13 éve
Törölt felhasználó
ericcson!
1.Nem pont így mondta,de mind1..
2.EZért nem csak a "csúnya rossz digi" a hibás......
13 éve
Törölt felhasználó
Sp*rs de elpicsázta az Intert! Ez a Bale gyerek kegyetlen jóó! De elférne itt!
13 éve
Törölt felhasználó
HajdúB.

" Aki nem tudja követni az angol focit ilyen vagy olyan okból" Asszem elárulja h neki se tetszik ez a digis dolog. Ez egy halvány kritika volt.
13 éve
Törölt felhasználó
nem egyszerű amit bale művelt a meccsen..ha így fognak ellenünk játszani fel kell kötni a gatyát.

Szólj hozzá