Wojciech Szczesny az Arsenal hivatalos weboldalának úgy nyilatkozott, készen fog állni az első számú csapatba való áttörésre, bármikor is jöjjön el a lehetőség.

A lengyel kapus mindössze a második felnőtt csapatbeli mérkőzésén van túl, miután a múlt héten ő védhetett a Ligakupában a Newcastle ellen, amelyen 4-0-ra nyert meg az Arsenal, igaz, a kapott gól nélküli meccshez kellettek Szczesny bravúrjai is.

"Biztosnak kell lennem afelől, hogy amikor megkapom az esélyt, hogy bizonyítsak, a legjobb formámban vagyok. Erősnek érzem magam, és készen állok, bármikor is jöjjön el az én időm. Ilyen szinten már csak a meccsek számítanak, csak ezeken tudja megmutatni az ember, hogy készen áll." - mondta Szczesny.

"Úgy gondolom, nem egészen voltam pontos a Newcastle ellen, nyilvánvalóan volt egy pár helyzet, ahol jobban is cselekedhettem volna, ugyanakkor szeirntem ezt még lehet a tapasztalatlanság számlájára írni. Viszont összességében, úgy érzem, megmutattam, mire vagyok képes."

"A Newcastle elleni meccs jó kiindulópont lehet a menedzsernek, a szurkolóknak és a csapattársaimnak is. A kapusokat sosem az edzéseken, hanem a meccseken kell megítélni. Nagyon boldog vagyok, hogy végre megkaptam az esélyt."

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (6)

13 éve
Törölt felhasználó
ricsóó: mármint Fabit rá.. gondolom így értetted, és osztom is a véleményed. Tisztelem benne, hogy nem a második számú kapusság a cél... Jogosan. Ilyen korban többen tudunk nagy kapusokat mondani, akik már játszottak, és azt se felejtsük, hogy azért az Arsenal kapusposztja gyenge, így régesrég kaphatott volna már lehetőséget. Fabi most jó, de sokszor gyenge volt... Most mindenki őt dicséri, mert volt pár jó meccse, míg előző év végén meg egy 0 volt. Most Almuniat szidják sokan. Tegyük össze, 2 gyenge kapus van...

Baromira örülök, hogy Szczesny felkavarja az állóvizet.. JÓL TESZI!!! Mert a kapusposzton sok minden elmehet. Idén is.
13 éve
Törölt felhasználó
akkor te még nem láttad védeni Shea-t :DDDD
13 éve
Törölt felhasználó
hát arca van..és van is mire..már rég lecseréltem volna fabira..eljön még az az idő amikor itt többen elküldik a rákba fabit mert akkora potyái lesznek...ha elmegy az életbe nem lesz ekkora kapus tehetségünk....
13 éve
Törölt felhasználó
Ebben most én nem éreztem annyira a beképzeltséget, csak annyit mondott hogy készen áll a bizonyÍtásra bármikor is jöjjön el annak sz ideje, ami jó dolog.
13 éve
Törölt felhasználó
lázad a semmire... ha ezeket egy Lehmann mondaná más lenne... de hogy egy 20 éves ekkora pofájú legyen!? kell az önbizalom, de nála ez kezd átmenni nagy arcba

Szólj hozzá