Továbbra sincs megoldás Wojciech Szczesny szerződéshosszabbítási ügyében.

Bár Arséne Wenger a West Ham elleni meccs előtti sajtótájékoztatón még bizakodó volt, hogy a fiatal kapus rábólint az Arsenal ajánlatára, a YoungGuns weboldal lengyel érteülésekre hivatkozva azt állítja, Szczesny mégsem írja alá a papírokat.

Az ügy a továbbiakban semmiképpen sem a pénzügyeken fog múlni: bár Szczesny 20%-os fizetésemelést kapna az új szerződéssel, a 20 éves kapus inkább több játéklehetőséget szeretne.

"Megerősíthetem, hogy valóban voltak ajánlatok, de ezekkel most nem foglalkozok. Nem arról van szó, hogy nem akarok meghosszabbítani a szerződésemet, egyszerűen nem szeretnék tárgyalni a szezon ezen szakaszában. Van elég pénzem, hogy megéljek, bármi is adódik, boldog viszont csak akkor leszek, ha játszhatok." - mondta Szczesny a lengyel Przegląd Sportowy lapnak.

"Minden attól függ, hogy mennyi meccsen véedhetek. Őszintén szólva igenis az Arsenalnál akarok maradni, amennyiben ők is számítanak rám. Ha ki tudom csikarni a rendszeres játéklehetőséget a kapuban, egyetlen csapat ajánlatát sem fogom még csak megfontolni sem."

Ezen hírek minden bizonnyal meglepetésként fogják érni Wengert, ki múlt héten még optimistán nyilatkozott afelől, hogy hosszú távon is képes lesz a csapat megtartani Szczesnyt.

A lengyel kapus továbbá még azt is hozzátette: szeretné a Bajnokok Ligájában is kipróbálni magát, amennyiben az Arsenal bebiztosítja a továbbjutást az első egyenes kiesési szakaszba.

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (31)

13 éve
Törölt felhasználó
nem azért de mit pofázik hogy jáccani akar vagy elmegy?!várjon a sorára ugy mint sokan mások a csapatból ne hisztizzen mint valami kislány...
14 éve
Törölt felhasználó
hát engem nem nagyon érdekel mi lesz vele:Dazok a nyilatkozatok nem szimpatikusak.egyébként is ott van nekünk fabianski.:D:D:D
14 éve
Törölt felhasználó
Azert aljon mar meg egy cseppet. Teny, hogy jo kapus bar meg ezt nekem relative nem bizonyitotta. Viszont regen rossz ha egy 20 eves suhanc akarja szabni a felteteleket, hogy mennyit jatszon a nagycsapatba.
14 éve
Törölt felhasználó
miért .com? lehet h pontosan tudjuk mire utal, de akkor is. tudtommal ezért nem jár warn, csak a .hu-s oldalak miatt. azzal is csak nagyon kicsit értek egyet. ez nyilvánvalóan nem az én dolgom, de megtudhatom, hogy ez miért baj? köszönöm előre
14 éve
Törölt felhasználó
WILSHERE HOSSZABBÍTOTT!!!! :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :exclaim:

Szólj hozzá