Arsene Wenger szerint Samir Nasrinak mindene megvan. A francia futballista idén a csapat egyik legkiegyensúlyozottabban teljesítő játékosa, a legutóbbi hét meccsén hétszer volt eredményes. Ebbe már beletartozik a vasárnapi Manchester City elleni találat is.

Wenger úgy véli, a Nasrinál elérkezett áttörés utáni forma állandósul és ez létfontosságú lesz az Arsenalnak.

"Ha megnézed Samir Nasrit, látod, hogy mindene megvan, hatékony is, ez teszi őt nagyszerű játékossá."

"Gólokat szerez, gólpasszokat ad, egy az egyben nagyon jó, kitűnően passzol, minden megvan benne, amiről álmodsz egy futballistát tekintve."

"Meg vagyok győződve arról, hogy sokkal jobb, mint mikor idejött, sokkal hatásosabb a helyzetek kialakítása során, az utolsó passzokat nézve is, és a pályán való látása is fejlődött, sőt, gyorsabb az előrejátékban."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (6)

14 éve
Törölt felhasználó
Ja, bocsánat nem ahol befejezte hanem ahol félbeszakÍtották.
14 éve
Törölt felhasználó
Ha Ílyen tempóban folytatja a javulást akkor nyáron mehet Fabregas és akkor megvan az utód mÍg nem ér be Wilshere és Ramsey bár már Ramsey is közel van/volt az áttöréshez bár nála még nem tuti hogy ott tudja folytatni ahol befejezte, de remélem hogy igen.
14 éve
Törölt felhasználó
Egyenlőre nagyon jó ebben a szezonban! 2 teljes szezonja már volt itt, de én sokkal többet vártam volna tőle, mint ahogyan akkor teljesített! Most kezd egyre jobb lenni, még csak 23 éves, és ez az amit szeretnénk látni jó sokáig, hogy kiegyensúlyozottan tudjon jó teljesítményt nyújtani, mert akkor vezéregyénisége lehet az Arsenalnak!
14 éve
Törölt felhasználó
Naon örültem amikor idejött, most pedig teljesen beérett, jövő nyáron bizonyára már viszi is a Barca :-S :D Bár Nasriból hűséges játékost nézek ki, sztem jóideig marad és egy újabb nevet könyvelhetünk el Wenger szuperigazolásai között
14 éve
Törölt felhasználó
Nagyon király mostanában öröm nézni a játékát. 🧀

Szólj hozzá