Az Arsenal orosz középpályása körül manapság olyan hírek terjengenek, hogy nem érzi magát jól Londonban, s klubot vált.

A kritikusok emellett kifogásolják Arshavin teljesítményét is, ám a számok nem hazudnak.

Ha megnézzük a statisztikáit, lá ;thatjuk, hogy Ő alakította ki a legtöbb gólhelyzetet az idei Premier League szezonban.

-nyilatkozta Wenger.

Ezek a számok megdöbbentik az embereket, mivel szerintük nincs valami jó formában.

Egyes hírforrások szerint Arshavin nem szeretné meghosszabbítani a szerződését, ergo másik klubban szeretné folytatni a pályafutását.

Hosszú jövője van a klubnál - legalábbis addig, ameddig a szerződése tart, vagy hogyha nem hosszabbítjuk meg ezt. Előbbi azt hiszem 18 hónap múlva esedékes.

Mindig tárgyalunk, mert ha például egy játékos 4 évre ír alá, két év múlva már egy újabb szerződést szeretnénk vele kötni.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (13)

14 éve
Törölt felhasználó
Rosickynek és Arsának más a feladatköre... szal így ne hasonlítsunk. Arsavin kétségkívül a leglustább játékosok közé tartozik... "egy csel, passz, gól a lábában van..." emberek, ilyen szinten kinek nem!?!? -ez csak Wenger újabb agymosós szövege...

Tavaly arsa fél szezonban szétrúgott bokával játszott... ami tiszteletet érdemel. A szurkolók haragszanak rá, ezt ő és Wenger is érzi. Ma szerintem alkotni fog (vagy kap egy kis füttyöt)
14 éve
Törölt felhasználó
jaj már ez a hozzáállás,futkosás,stb.jo akkor nézzünk rá Rosickyre...3X többet fut mint Andrej és mire megyünk vele?mennyi passzt mennyi golt adott TOmi?
ennyi.5 gol csomo golpassz legtöbb golszerzési lehetőség mit akartok többet?golokkal meg golpasszokkal fogunk kupát nyerni nem a futkosásokból...
14 éve
Törölt felhasználó
ja, csak nekünk nem ez a munkánk és nem pakolunk el horribilis összegeket az alibizésért.... ez a munkája, tessék rendesen csinálni!!! nagy játékos, kétségtelen, de ha nem mutatja meg, nekem teljesen mind1 miért, akkor menjen is. egy kevésbé nagy sztár de szorgalmas játékos ugyanezeket a statisztikákat simán eléri, sőt... nem nagyon hat meg hogy éppen rossz napja szegény kis Andrejnek... már vagy egy éve ráadásul...
14 éve
Törölt felhasználó
és az vesse rá az utolsó követ aki 90 percet végig futna oda-vissza a pályán+közbe még adná a jobnál jobb passzokat+gólokat lövöldözne+még emellé cselezget is :D
14 éve
Törölt felhasználó
Most ha megnézitek azt a statisztikát amit Pasti írt be akkor azért nem mondhatjuk hogy formán kívül van ő sztem olyasmi mint song hogy úgy nem olyan látványosan de minden meccsen kioszt egy assist-ot kb most attól mert nem futja magát halálra nem tartom rossz játékosnak ő nem ilyen meg gondoljatok bele hogyha egy szögletnél mindenki hátrajön ő elöl marad és bevágja mert azért 1-1-be még ígyis verhetetlen és tényleg ő a mi messink :)

Szólj hozzá