Ugyan apró, de mégis jó híreket szolgáltatott Arséne Wenger a Manchester City elleni meccs előtti sérülésjelentésében.

A francia menedzser szerint Bacary Sagna visszatérhet a combsérülése után, és hamarosan Laurent Koscielny is hasonlóképpen tehet. A középső védőnek ugyanakkor erre nagyon csekély, mintegy 20%-nyi esélye van - közölte Wenger.

Manuel Almunia is közel jár, a spanyol kapus egyelőre még nem nagyon tudja kinyújtani a karját fájdalmak nélkül.

Thomas Vermaelen visszatérése azonban még mindig a levegőben lóg. A belga védő még a szeptemberi válogatott meccsen szenvedett Achilles-sérülést, akkor Wenger azt gondolta, hogy napokon belül visszatérhet. Azóta azonban Vermaelen nem szerepelt egyik meccsen sem, és még továbbra is két-három hétre van szüksége. Wenger elmondta, hogy nem aggódnak miatta túlságosan, úgy gondolják, nem egy hosszú távú sérülésről van szó, s a játékos már az utolsó rehabilitációján vesz részt.

Robin van Persie és Aaron Ramsey novemberig biztosan nem fognak pályára lépni.

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (9)

14 éve
Törölt felhasználó
sztem összetehetjük a két kezünket h csak ennyi sérültünk van!!! Magunkhoz képest ez pozitív!!!
14 éve
Törölt felhasználó
örülök Sagna visszatérésének, mert védőként biztosabb, mint Eboué!
láthatjuk, hogy Eboué inkább előrébb helyezkedve játszik igazán veszélyesen, így jobbhátvédként nem tud egyszer sem kibontakozni! (azt is tudjuk, hogy Eboué szélsőként van bevetve legtöbbször, tehát a védekezés maradjon inkább Sagnaé!)
14 éve
Törölt felhasználó
nagyon jó hír már vártam vissza..mondjuk Ebouet jobban preferálom azon az oldalon..
14 éve
Törölt felhasználó
Na gyönyörű se Van Persie meg Vermaelennel is mi a fene van már? :S Sagnanak örülök!
14 éve
Törölt felhasználó
"A belga védő még a szeptemberi válogatott meccsen szenvedett Achilles-sérülést, akkor Wenger azt gondolta, hogy napokon belül visszatérhet. Azóta azonban Vermaelen nem szerepelt egyik meccsen sem, és még továbbra is két-három hétre van szüksége. Wenger elmondta, hogy nem aggódnak miatta túlságosan, úgy gondolják, nem egy hosszú távú sérülésről van szó, s a játékos már az utolsó rehabilitációján vesz részt." - Az a rész megmosolyogtatott! Végül is tényleg nem hosszútávú csak már majd egy hónapja nem lépett pályára!

Szólj hozzá