Lukasz Fabianski célja a tegnapi, Shakhtar Donetsk elleni meccsen is az volt, hogy gól nélkül hozza le a találkozót, ami bár nem sikerült, mégis a gólszerző játékos kiléte miatt nem bosszankodik túlságosan.

Egy picit szomorú voltam, mert szerettem volna kapott gól nélkül teljesíteni a meccset, de ez benne van a pakliban, hogy az utolsó percekben talál be valaki, együtt kell ezzel élnem.

- mondta az Almunia sérülése miatt beugró lengyel az Arsenal.comnak.

És különben is, ha valakitől már úgyis gólt kellett kapnom, akkor az legalább Dudu volt. Emiatt viszont örülök. Őszintén szólva nagyon örültem, hogy Eudardo bejött, sőt mi több, gólt szerzett, és hogy remek fogadtatásban részesült.
Emlékszem amikor a Villareallal játszottunk még pár éve, akkor Robert Pirest köszöntték hasonlóképpen az Arsenal szurkolói. Ez nagyszerű, mert ez is mutatja, hogy a szurkolók mennyire értékelik az ilyen típusú játékosokat.

- tette hozzá.

Fabianski a kapott gól ellenére is egyre jobb formában van. A közelmúltban még kvázi válságban lévő lengyel kapus az utóbbi időszakban remekül véd és az önbizalma is helyreállt. Manuel Almuniának pedig egyre nehezebb dolga lesz, ha a könyöksérülését követően vissza akarja kapni az első számú kapus posztot.

Kedvelem az ilyen lehetőségeket, mert amikor rendszeresen játszik valaki, egyre nagyobb önbizalomat kap a pályán. Nagyon boldog vagyok, hogy jelenleg főállásban védhetek, csak a legjobbamat próbálom nyújtatni.
Az 5-1 pedig igazán remek győzelem volt, az első félidőben még nem látszott, hogy ennyire lesz a különbség, ugyanakkor sikerült az összes helyzetünket belőni. Nagyon elégedettek vagyunk a teljesítménnyel és az eredménnyel is. - zárta szavait Fabianski.

 

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (4)

14 éve
Törölt felhasználó
azért nem fogok elszállni a teljesítményétől még bizonyítani kell neki..azért még mindig manu az első..
14 éve
Woolwich! Nekem is nyilván bosszantó lenne, ha nem Dudu rúgta volna azt az egyet, de így még jobb, még tökéletesebb fílingje van a meccsnek, mintha 5:0 maradt volna.
14 éve
Törölt felhasználó
Tényleg bosszantó, hogy mostanában nem tudunk egy kapott gól nélküli meccset lehozni. Még ha az egész meccsen jól teljesít a védelmünk a végén akkor is kapunk valahogy egyet.
14 éve
Törölt felhasználó
Ha visszanyerte teljesen az önbizalmát, akkor már maradjon is a NO.1. Bár még nem lehet tudni, hogy most tudja-e ezt a jó formát nyújtani meccsekig potyák nélkül. Ha tudja akkor jól fogunk állni kapus poszton is, mert így talán Manu is jobban fog teljesíteni, hogy kényszer alatt van, és akkor még ott van Szczesny...

Szólj hozzá