Jack Wilshere az Arsenal hivatalos oldalán elismerte, hogy jogos volt a piros lapja, és sajnálja a történteket.

Mint ismert, az angol játékos a mai Arsenal-Birmingham meccs zárószakaszában mutatott be egy rosszul időzített becsúszást Nikola Zigicen, és csak a szerencsén múlt, hogy nem történt olyan nagy baj, mint annak idején Eduardo esetében.

"Csak annyit szeretnék mondani, hogy rosszul időzítettem a belépőmmel Zigic-csel szemben, és elfogadom, hogy megérdemelten állítottak ki." - mondta Wilshere.

"Nincs mentség, amiért piros lapot kaptam, igyekezni fogok tanulni belőle. Emiatt három meccset fogok kényszerből kihagyni, és emiatt nagyon csalódott vagyok, ennek ellenére megérdemelten kaptam büntetést."

A Birmingham részéről a menedzser, Alex McLeish nem nyilatkozott haraggal Wilshereről.

"Rossz becsúszás volt, de Jack Wilshere nem egy lábtörő játékos. Az ő esete is azt mutatja, hogy még a legjobbak is hibázhatnak egy-egy belépőnél, s hogy ettől függetlenül nem kellene őket rágalmazni." - mondta McLeish.

"Ráadásul ez az eset is aláhúzza, hogy mi történt néhány évvel ezelőtt Martin Taylorral és Eduardóval."

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (17)

14 éve
Törölt felhasználó
Az oké hogy kell a keménység, az erőszakosság a csapatba, de az nem = azzal hogy favágónak kell lenni...és ez már nem az első eset, Wilshere-nek sokszor vannak teljesen fölösleges becsúszásai amivel nem csak az ellenfélnek okozhat akár komoly sérülést is, de a csapatot is sújthatja vele ha kiállítják és ez nem kell!
14 éve
Törölt felhasználó
miért kéne?kell a keménység a csapatba!meg kell mutatni, h nekünk is ki jár a tisztelet, nem csak a cfc-nek!ne legyünk már olyan elesettek, h mi szinte sosem szabálytalankodunk, minket meg össze-vissza rúgdosnak!jól teszik wilshere, h kemény néha, lehet tnap túlzásba vitte(nem láttam az esetet).
14 éve
Törölt felhasználó
Ideje lenne megfegyelmezni a kicsi Jack-et... 8-/
14 éve
Törölt felhasználó
na, akkor csak lépett az FA a lábtörések és a sok durvaság után (kellett is).

5 sárga lap 1 meccs eltiltás! de a 19. forduló után már ez 10 sárga asszem. (vagyis tavaly vmi ilyesmiért nem volt eltiltva asszem song.. volt 6 sárgája, de az utolsó 2-t már a 19. forduló után kapta)
14 éve
Törölt felhasználó
na akkor leírom a piroslapszabályt:D
2 sárgás piros:1 meccs
egybőli piros:3 meccs
második/harmadik/... egybőli piros:3+3+3....
és még akkor van az 5 külön meccsen összeszedett sárga egy meccs
az utolsó előtti az nem biztos
meg az utolsó se,hogy 5 sárga..

Szólj hozzá