Jack Wilshere pályafutása során először végzett elsőként az EA SPORTS Hónap Játékosa-szavazásán. Az ifjú angol, aki szinte már alapember az Ágyúsoknál 18 éves kora ellenére, 6 mérkőzésen szerepelt a hónapban, s bár eddig még nem sikerült betalálnia, a Bajnokok Ligájában Marouane Chamakhnak, illetve Andrej Arsavinnak is adott egy-egy gólpasszt, hogy a Tottenham Hotspur elleni, idegenben 4-1-re megnyert Ligakupa-meccsen nyújtott teljesítményéről ne is beszéljünk.

Wilshere, aki október 16-án, a Birmingham City elleni összecsapás előtt kapja majd meg a díját, a voksok 42,2%-át kapta a szavazáson, a White Hart Lane-en duplázó Samir Nasri 30%-kal lett a második, míg az augusztusban, s most is harmadikként végző Chamakh a 12,9%-át kapta a szavazatoknak.

Íme a szavazás végeredménye:
1. Jack Wilshere 42,2%
2. Samir Nasri 30,0%
3. Marouane Chamakh 12, 9%
Más játékosok 14,9%

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (6)

14 éve
Törölt felhasználó
Teljesen megérdemelt! Wenger nagyon ésszerűen építi be őt is, akárcsak Ramseyt, csak ő ugye sajnos megsérült! Wilsherenek és Ramseynek nagyon nagy jövője lehet az Arsenalnál! :)
14 éve
Törölt felhasználó
igen, egy ilyen, mindenki számára felemás hónap után talán ez korrekt!
14 éve
Törölt felhasználó
Nekem eleg lenne csk 1 serules mentes szezon es h lassam komolyan ,h hol is van ez a csapat ;) 🧀

bakker RvP serulese allandoan csak huzodik :(
14 éve
Törölt felhasználó
Nagyon nagy játékos lesz!!!!:) az a baj, hogy most már nem tudom ki fogja pótolni Fabregast???:D Ramsey vagy Wilshere??? mindketten k*rva jók!!!!! Még reményeim szerint Fabregas marad 1-2 évet és addigra mindent el tanulhatnak tőle! :) Wilsherenek pedig nagyon jót tett a Boltoni szereplés látszik, hogy ott sokat kellet védekeznie! :)
14 éve
Törölt felhasználó
mit akarunk még?? sérülés mentes szezon,BL,PL,liga kupa F.A,hm csupán csak annyit:D amúgy megérdemli nagyon jól játszik és ez durva h a többi játékost előzte meg:D

Szólj hozzá