Bacary sagna arra ösztönözte társait, hogy tanuljanak a Chelsea ellen elszenvedett vereségből.
Arsene Wenger együttese a Stamford Bridge-n lépett pályára a múlt héten, ahol az ágyúsok rengeteg helyzetet kihagytak. A Chelsea Drogba és Alex találatával 2-0-ra legyőzték az Arsenal-t.
Ezzel a vereséggel az észak-londoniak lemaradása már 7 pont.
Sagna szerint legközelebb könyörtelenebbnek kell lenniük.

Szomorú vagyok és csalódást keltő számomra ez az eredmény, hisz nem játszottunk rosszul.

- mondta a francia a hivatalos oldalnak.

Elvesztettük a mérkőzést, de meg kell próbálnunk jobb teljesítményt nyújtani a következő mérkőzéseken.  Tanulnunk kell ebből a mérkőzésből, és találatokat kell szereznünk, mert lett volna rá lehetőségünk. Számunkra nagy csalódás volt ez a hétvége.

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (8)

14 éve
Törölt felhasználó
tanulni kell...de nem csak a Chelsea elleni vereségből, hanem abból is, hogy nem lehet annyira hanyag a csapat, hogy a WBA 0-3-ra ment az Emiratesben, és bizony meg kell még azt is tanulni, hogy hogyan kell 1-0-ás előnnyel (ha több gól nem akadt be) kibekkelni egy meccset akár a 95. percig!
14 éve
Törölt felhasználó
ricsóó:

Így van. Unalmas. Nem magyarázkodni kell - lásd Fabregas - hanem bizonyítani.

Amúgy nem voltunk rosszak, de kikaptunk ez van. A Unitedet verni kell.
14 éve
Törölt felhasználó
Ez mostmár felb*sz! Tavaly is minden vesztes meccs után ugyanezt lenyilatkozták, és már UNOM! Akkor tanuljatok a hibákból, ne csak mondjátok, de az a baj, hogy már 4-5 éve tanulunk a hibánkból, de előrébb nem kerültünk... Ez mindent elmond!
14 éve
Törölt felhasználó
:D per pill az :D
14 éve
Törölt felhasználó
valahogy ezt olvasom 3 éve legalább tőle..ha mindenki ennyit tanulna a hibából már mindent megnyertünk volna..kicsit már uncsi..

Szólj hozzá