A sokkos vereségről...

Nehezebbé tettük mert nem voltunk a megszokott szintünkön.Sem védekezésben, sem támadásban.Egyszerüen minden, a labda átadása, a labda visszaszerzése, az egy az egy elleni küzdelmek megnyerése, azt kaptuk, amit megérdemeltünk. Nem érdemeltünk többet.A pozitív az volt, hogy az utolsó percig küzdöttünk, de ezen a szinten nem volt elég ahhoz hogy megkapjuk a 3 pontot.

Manuel Almuniáról...

Sok kérdőjeled lehet ma a játékosokról, ha a teljesítményt nézed, különösen a védőkről. Minden játékos csinált hatalmas hibát.

Jack Wilshere padra távozásáról...

Sok meccset játszott. Hiszem hogy ha egy játékos a padon van, az nem befolyásolja a csapat teljesítményét.

Almunia kritizálásáról...

Nem akarok egyéni teljesítményekkel előhozakodni, mert együttesen voltunk rosszak.Kiválaszthatsz néhány játékost, akik hibákat követtek el.

Az összezavaró eredményről...

Összességében ez egy szegény csapatteljesítmény volt, és elemeznünk kell, bár voltak jó teljesítmények is. Valójában idén ez volt az első valódi rossz teljesítményünk, és megmagyarázhatatlan mennyire kerestük a játékot.

A Chelsea előtti hézag betöltetlenségéről...

Még kiábrándítóbb lett volna, ha a Chelsea megnyerte volna.Nem kell figyelnünk a másik csapat eredményeire, ott kell teremnünk a mi teljesítményünkkel, de mi elhalasztottuk.Amíg ezen a szinten játsszunk nem nézhetjük a másik csapat munkásságát.

A jövő heti utazásról a Chelsea-hez...

Természetesen az mindig egy fontos esemény, amikor a Chelsea ellen játszol.Azt hiszem a mai játék nem tért el a szabályoktól- mivel nem volt nagyon, de nagyon jó játékunk.Nem ismertem fel a csapatomat ma, együtt le kéne ülnünk, és ki kell elemeznünk mi is történt.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (27)

14 éve
Törölt felhasználó
Az egész csapat szar volt sajnos:(

Meg se lepődők azon hogy Wenger nem fog sose venni egy méreg drága de klasszis csatárt(mondjuk nem is nagyon kell)....de hogy egy rohadt kapust nem tudunk venni?hát ez szánalom!!!!
3ból talán 1-et vagy talán 1-et se kaptunk volna ha egy Casillas vagy egy Van Der Saar véd!
de nembaj!Jó nekünk almunia :down:
14 éve
Törölt felhasználó
Fabianski...jajj neee! Nehogy úgy járjunk mint tavasszal Portoban... 😏
14 éve
Törölt felhasználó
Ha Wenger helyébe lennék, a jelenlegi 4 kapus közül Fabit mindenképpen ,,dobnám''. Engem nem nyűgöz le a teljesítménye. Mannone-t megnézném 1 ideig hogy teljesít és azután dőlne el a sorsa, hogy ő vagy Almunia menne. Szczesny-t mindenképpen megtartanám, és vennék 1 kapust. xD (Ezt Wengerre bíznám) 🧀
Vélemény? :)
14 éve
Törölt felhasználó
http://www.arsenal.com/news/news-archive/almunia-injury-puts-fabianski-in-goal

fabi véd almunia helyett kedden...nc
én mannonet játszatnám...
14 éve
Törölt felhasználó
kicsit off de ezt most találtam:
http://i41.tinypic.com/fvaej6.jpg
:D

Szólj hozzá