Kisorsolták a Ligakupa negyedik körének párosításait, s az Arsenalnak most sem volt szerencséje, hisz a Tottenham Hotspurs otthonában aratott diadal után október végén a St. James' Parkban kell majd kiharcolniuk a továbbjutást.

A Newcastle United a sorozat harmadik fordulójában a Chelsea gárdáját búcsúztatta, méghozzá 4-3-as különbséggel a Stamford Bridge-en, ami jelzi, hogy az Ágyúsoknak komolyan kell majd venniük a Szarkákat.

Íme mind a nyolc páros:
Newcastle v Arsenal
Birmingham v Brentford
Wigan v Swansea
Aston Villa v Burnley
Leicester v West Brom
Manchester United v Wolves
West Ham v Stoke
Ipswich v Northampton

Az összecsapások az október 25-ével kezdődő héten fognak lejátszásra kerülni.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (30)

14 éve
Törölt felhasználó
Úgy gondolom, hogyha idén nyerni akarunk (és hát ki nem akar), akkor a Ligakupát MEG KELL NYERNÜNK! Ennél jobb alkalom nem lesz rá: nézzük meg a bennmaradt csapatokat, az 1etlen erősnek mondható ellenfél a MU, a többi kicsoda - Newcastle, Swansea, Burnley, Ipswich stb.
A Ligakupát reálisnak tartom idénre és Wengernek erre kellene "kihegyeznie" a csapatot. :) Nem teheti azt, hogy "Ligakupa megint, akkor go B csapat..." nem.
14 éve
Törölt felhasználó
Arsenalfan25 sajnos ezek a tények :gulp:
14 éve
amúgy meg a ligakupában Qrva nagy szerencsénk van... 😏
14 éve
hát most mondanám hogy ,,húú mekkora meccs lesz jövő héten" de hát én nem várom,mert csak egy újabb vereség...ne legyen igazam,de szerintem a chelsea jobb csapat mint az Arsenal
14 éve
Törölt felhasználó
newcastle?
hát nem toom nem lesz könnyű meccs, ha hazaipályán jáccanánk akkor nyugodtabb lennék:)

Szólj hozzá