Kezdő: Ramsdale, Tomiyasu, Gabriel, White, Tierney, Lokonga, Odegaard, Smith Rowe, Saka, Martinelli, Lacazatte

Cserék: Hein, Holding, Alebiosu (ő egy jobb bekk), Tavares, PARTEY, Patino, Salad-Eddine, Nketiah, Biereth

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (85)

2 éve
A múltkori meccs után többet vártam. Nekünk a legerősebb kezdőnk volt szinte, és ennek a tartalékos Poolnak se tudtunk gólt lőni, akik mostanában botladoznak Salah és Mané nélkül. Sokat kell még fejlődni... Persze "csak" ligakupa, de mégis jó lett volna egy kupa, ha már elődöntőig jutottunk. Marad a 4. hely kupa, mint a régi szép időkben. De az is valami lenne, ha a BL-be visszajutnánk legalább.
2 éve
Welbeck
Kitiltott felhasználó
ha nem igazolunk akkor felejsd el.
2 éve
Az tény, hogy a Szpörsz Conteval jön felfelé, meg az MU az új edzővel talán nem balfszkodja végig a szezont... És még a West Ham se akar kipukkadni. Ja, a 4. helyre sem lesz könnyű odaérni. Ha a végén 7. hely lesz az ultra gáz. 😀
2 éve
Welbeck
Kitiltott felhasználó
8-10 között leszünk ha nem jön vlaho es egy jo közèppályàs. nyàron vègleg ki kell söpörnibaz összes afrikait.
2 éve
azért a 4. hely nagy eredmény lenne, talán megtöbb csapat küzd érte hogy oda érjen mint régebben. az hogy a legerősebb kezdőnk volt szinte az meg nézőpont kérdése nálam mondjuk a Xhaka - Partey belső középpálya a legerősebb jelenleg,és mondta Arteta hogy volt aki úgy vállalta a játékot hogy előtte edzésen sem volt. az látszik hogy kell egy nagyon jó csatár előre mert a helyzetek megvannak.
2 éve
Ennyibe azért tényleg érdemes megvédeni a srácokat . Sokan válalták a játékot de, nem voltak 100 százalékosak. Legjobb példa talán Tomi. Nagyon látszott rajta, hogy nem volt felkészülve még egy ilyen meccsre. Nyáron oda is hozni kell valakit, elvileg meg is van a jelölt ha jól emlékszem a Notthingames srác. Jelenleg nincs értelmezhető alternatívánk, ami sokba fáj ez most nekünk. Másik ilyen az Xhaka posztja. Lehet bármilyen agyatlan, nincs a keretben rajta kívül olyan játékos aki mélységből tudna szervezni. Azt én is úgy gondolom ha nem tudunk erősíteni a télen a 4-ik helyről lecsúszhatúnk, de úgy is szoros lenne és valahol 5-6 helyre képesek leszünk befutni érkezők nélkül is.
2 éve
vekony a keret nagyon, jelenleg Saka, Tomi, Gabriel, Xhaka, Laca is alternativa nelkul jatszik es kenytelenek jatszani. Siman benne van a faradas a sracokban heti 1 meccsel is. Bizom benne h a j9voheten erkez9k teren lesz attores
2 éve
Muszáj igazolni, Arteta szavaiból azt vettem ki, hogy ő is akar újakat. Nagy csalódás lenne, ha nem jönne senki a maradék napokban. Hétvégén a tökutolsó Burnleyt otthon el kell verni, idén még nincs győzelmünk, ez legalább adhatna egy kis lökést. A szünet is jókor jön, elkészültek a fiúk az erejükkel. Szerintem a City ellen elcsalt meccs is érződik rajtuk, még mindig felmegy a vérnyomásom, ha meglátom valahol azt a meccset. Így meglopni egy csapatot, undorító (mondjuk a Pool miatt is elegem van már az egész FA-ből, nevetséges, hogy néhány csapatnak mindent szabad, minket meg folyamatosan szopatnak)
2 éve
Ez a mai meccs ismét beárazott pár játékost. Az előző 0-0 nál csapat volt a pályán, de most 2 ember volt aki értékelhetőt nyújtott. Martinelli és fájó kimondani számomra, de elismerem, Odegard. A többiek elég gyengén játszottak összességében. Számomra a leggyengébb a mai nap: ESR, Gabriel,Ramsdale, White és Tomy voltak ebben a sorrendben. a legrosszabb legelől. A többiek Saka, Laca, Lokonga hoztak egy 0 teljesítményt. Talán akiben nem akkorát csalódtam az Tierney de ő is nyagyon leépült az idekerüléséhez képest ahogy játszott. Tőle ennyit vártam amit csinált illetve épp nem csinált. Meccsek óta feltünt hogy Gabriel nagyon elvesztette a fonalat mostanában. Állandóan középpályán ténfereg, Eladja ott a labdákat majd nem ér időben vissza a helyére. White meg 1v1 ben bűn rossz. Még mindig nem értem körülötte a nagy hype-ot. Meccsenként van 1 max 2 jó hosszú labdája és ennyi. Az meg hogy egy kib@szott bedobás miért vesz nálunk 7-20mp közötti időt aminek kb 80-90 % át vagy egyből elvesztjük vagy elpattan és úgy lesz az ellenfélé egyszerűen ezen a szinten nem értem hogy lehetséges. Az ellenfél meg 95?n meg simán gyors bedobja üresen álló saját játékoshoz. Vicc. Igazából Martinellít meg Odet sajnálom mert felszántották a pályát úgy nézett ki mintha ma csak őkk akartak volna nyerni. Meg Ramsdela kiabált velük szinte végig de ez meg nem az ő napja volt.
2 éve
nyilvan holnap delig senki nem fog mar erkezni, de vasarnap utan lehet teljes erobedobassal az igazolasokkal foglalkozni, lesz vagy 17 nap szunetunk. Jovoheten meg Eduek huzhatnak vmi varatlant.
2 éve
Vissza a valò vilàgba...
Kàr bàrkit is okolni a mai teljesìtmènyèrt. Csikò csapat csikò edzővel. Jön a règi sablon!? Januàr-februàr minden kupàbòl kiszàllunk...
2 éve
Welbeck
Kitiltott felhasználó
igy igaz sajnos talàn jövöre reàlisabb lehet a top6 de ahhoz költeni kell ismèr sokat
2 éve
Azért Partey is egy rohadt nagy melléfogás volt, volt eddig vagy 4 jó meccse Arsenal mezben.
2 éve
nyaron siman bealdoznam egy Brunoert
2 éve
Azért ez erős szerintem. Messze van a formájától de így is érezhető a hiánya.
2 éve
Ha nincs a pályán partey totál nulla a játékunk...

Szólj hozzá