A Spurs otthonában aratott diadalt követően Samir Nasri nem győzte dicsérni Jack Wilshere-t, aki kimagasló produkcióval rukkolt elő az ősi rivális elleni Ligakupa-meccsen, de nem csupán a francia középpályás méltatta a 19-es számban futballozó szupertehetséget, rajta kívül Tomás Rosicky is elismerően nyilatkozott róla, kifejtve, hogy miben emelkedik ki a kortársai közül. 

"Ő egy óriási tehetség. A korához képest lenyűgöző esze van a játékhoz, nagy jövő áll előtte."

"Amikor hozzá kerül a labda, ő akkor is nyugodt marad, pedig sok hozzá hasonló srác pánikba esik ilyenkor."

"Nála nem látható ez, ő a labdával is kényelmesen mozog. Benne a legmagasabb szintű kvalitást kell keresni, s aki ezt teszi, az meg is találja benne."

A 29 éves középpályás ezt követően arrról is ejtett néhány szót, hogy azok a játékosok, akik tegnap kezdőként kaptak helyet Arséne Wenger legénységében, bármikor készen állnak a bevetésre.

"Nyilvánvalóan azt szeretnénk, hogy Cesc neve szerepeljen a felállításunkban, de azok a játékosok, akik ott voltak a Tottenham elleni kezdőben, mind megmutatták, hogy készen állnak."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (8)

14 éve
Törölt felhasználó
Wilshere egy fanttasztikus tehettség szerintem ilyen játékos 100 évente ha 1 születik egy csúcsteljesitmény amit nyújtott a spurs ellen valami eszméletlen gyors,labdabiztos. Egy 18 éves játékos aki anglia és az arsenal valaha élt legjobb játékosa lehet
14 éve
Törölt felhasználó
nem fog elszállni csak lesérülni 🐍 mindig a legjobb formában lévő játékosain sérülnek le: nasri, walcott.....(kivétel rosicky:O)
14 éve
Törölt felhasználó
remélem azért ezektől a nyilatkozatoktól nem száll el..
14 éve
Törölt felhasználó
Sok paraszt azért rugdosta rendesen virslit...ő kapott a legtöbbet a meccsen...
14 éve
Törölt felhasználó
Jack és Denilson tegnap zseniális volt védekezésben és támadásban is.

Szólj hozzá