Jack Wilshere úgy gondolja, készen áll hosszú távon is az Arsenal kezdő tizenegyében játszani, miközben sok mindent tanulna Cesc Fabregastól.

A 18 éves játékos már az angol felnőtt válogatottban is bemutatkozhatott augusztusban, Magyarország ellen, azóta azonban visszakerült az U21-esek keretébe. Ez azonban nem szegte Wilshere kedvét, aki óriási elszántsággal játszott a szerdai, Sporting Braga elleni Bajnokok Ligája meccsen, ő adta például Marouane Chamakhnak a harmadik találatot jelentő passzot.

"Jelenleg azon vagyok, hogy betörjek az Arsenal kezdőcsapatába. Tavaly kölcsönbe kellett mennem, ugyanis a sok világklasszis játékos miatt már nem volt helyem a legjobb tizenegy között. Több tapasztalattal kellett visszajönnöm, és most már a menedzser is úgy gondolja, hogy készen állok harcolni a kezdőbe kerülésért." - mondta Wilshere.

"Minden azon múlik, hogy meg tudom-e mutatni az embereknek, hogy készen állok a nagy dolgokra. Bevallom, óriási előny olyan játékosokkal együtt játszani a középpályán, mint Cesc, vagy Alex, ők igazán könnyűvé teszik a dolgomat, miközben rengeteg dolgot leshetek el tőlük" - tette hozzá.

Wilshere aztán a saját Twitter oldalán írt két bejegyzést, mely szerint 'most már azt sem bánja, ha jövő nyáron Cesc a Barcelonához igazol, s úgy gondolja, a képességei mindenképpen maradnak a csapatnál, mert igyekszik mindent eltanulni tőle'.

Arséne Wenger is úgy gondolja, hogy Wilshere rengeteget fejlődött.

"Nagyon fontos volt a kölcsönben töltött időszak, mert ez felgyorsította a karrierjét, és a Premier Ligához is hozzászokott, mert volt egy pár nehéz meccse." - mondta a francia menedzser.

"Jack itt tanulta meg az alapokat, és itt tanulta meg a foci dolgait. Már akkor is remek játékos volt, amikor a Boltonhoz ment, de a mostani rész az utolsó fázisa egy játékos tanulásának - helyet kapni az első számú csapatban, s nyomás alatt játszani. Ez fontos volt a számára." - közölte.

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (12)

14 éve
Törölt felhasználó
Szerintem Jack nagyon sokra viheti majd, ez a szezon nagyon jól elsülhet neki, ha nem lesz olyan balszerencsés mint Ramsey, hogy megsérül, akkor nagyon sok meccsen fog kezdeni! 18 éves, és szinte eddig minden meccsen kezdett idén, és nem hiszem, hogy más hasonlóan nagy csapatnál ez működne, de itt van potenciál, és Wenger okosan építi be a játékosokat meccsről-meccsre! Kíváncsian várom, milyen is lesz Jack! Szerintem nagyon jó! :)
14 éve
Törölt felhasználó
magabiztos az biztos:D van még mit tanulni...de nagyon jó volt a Braga ellen..
14 éve
Törölt felhasználó
Arcból visszavenni,és tanulni,tanulni,tanulni, aztán majd meglátjuk mire lesz elég,a tehetsége mindenképp megvan,és remélhetőleg a szorgalma is,hogy nagy játékos legyen!
14 éve
Törölt felhasználó
tetszik ez a beszólás athlon :D :D
14 éve
Törölt felhasználó
Athlon! egyetértek, az előjelek nagyon biztatóak ;)

Szólj hozzá