Az idei szezon a küzdelemről fog szólni Alex Song szerint, ám a kameruni nem aggódik, mivel ha kell, az Arsenal felveszi a kesztyűt.

Arséne Wenger csapata remekbeszabott játékkal verte a Boltont 4-1-re a hétvégén, habár az első félidő végén Owen Coyle gárdája 1-1-re formálta az állást.

Song egy csodálatos góllal vette ki a részét a sikerből, s a középpályás szerint e győzelem mutatta meg igazán, hogy az Arsenal képes felvenni a fizikai párharcokat.

A tavaly Blackburn elleni idegenbeli meccsen tudjuk mi történt. Amikor egy olyan helyre mész, ahol tudod, hogy milyen szívós csapattal állsz majd szemben, tudjuk, hogy hogyan kell harcolnunk, valamint ezzel a meccsel megmutattuk a karakterünk.

-nyilatkozta Song.

Otthon játszani nem olyan nehéz, mint idegenben, mert több területünk van, de ha az Emiratestől távol, akkor az ellenünk játszó csapatok meg akarják tartani a labdát, és küzdeni akarnak.

Jók voltunk a Blackburn ellen két héttel ezelőtt, a Bolton ellen pedig remekeltünk. Ezekből a meccsekből kell tanulnunk, és ezt a játékot kell mutatnunk a jövőben.

Az Arsenal stílusába beletartozik a labda birtoklása, és az azzal való játék. Most már tudjuk, hogy idegenben hogy játszunk, és most már készen állunk minden csapatra, valamint a küzdelmekre.

Harcolunk, ha szükség van rá, és ha megkapjuk az esélyt, akkor jó futballt tudunk játszani.

A szombati diadal sokkal szebbnek néz ki, ha eláruljuk, hogy Nicklas Bendtner, Aaron Ramsey, Theo Walcott, Thomas Vermaelen és Robin van Persie sérült, valamint Samir Nasir, Denílson, Gael Clichy, Bacary Sagna és Abou Diaby pedig a kispadról szemlélhette az eseményeket.

Gyakorlatilag ez egy egész kezdőtizenegy, és Song örült, hogy a hiányzók ellenére is sikerült fölényesen győzni.

Persze, ez egy nagyon jó dolog a számunkra.

-folytatta.

Sok játékos maradt a padon, és ez azt mutatja, hogy a csapat erős, habár sérülések ismét vannak.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (13)

14 éve
Törölt felhasználó
Songot se kell félteni :D az idejét nem tudom, hogy mikor láttam Songot utoljára a földön, az összes párharcát megnyeri!
14 éve
Törölt felhasználó
Songtol en megijedtem TV-n at nemhogy Drogbaek eloben :D :D :D
14 éve
Törölt felhasználó
jaja,meg Essien rengeteget robotol a meccseken,Song meg egyszerűen elveszi,aztán megjátssza:) vagy begyűjti:D
Meg Essiennek nagyobb a fizikuma egy kicsit..:D
14 éve
Törölt felhasználó
hát igen, a különbség közöttük, hogy Essien több gólt szerez, és bombáz távolról is! de elég ha Song a középpálya és a védelem egyensúlyát tartja fent, a góllövés más feladata, na persze néha csinálhat olyat, mint a Bolton ellen :D
14 éve
Törölt felhasználó
jaja,talán Essien jobb nála..

Szólj hozzá