Szombaton Owen Coyle legénysége meg fog mérkőzni az Ágyúsokkal az Emirates Stadionban. A 44 éves szakember kulcsfontosságúnak tartja az összecsapáson Jack Wilshere szereplését, szerinte az angol szupertehetség, aki az előző szezonban dolgozott néhány hónapot a kezei alatt, már most is szerves részét képezi az Arsenal gépezetének.

"Ő egy lenyűgözően tehetséges játékos, s egyike azoknak az Ágyúsok közül, akikre különösképpen oda kell majd figyelnünk a hétvégi bajnokin"-nyilatkozta Coyle, aki eddig két meccsen irányította a Boltont Arséne Wenger alakulata ellen, s aki mindkét összecsapáson vereséget szenvedett a gárdájával.

"Az Arsenal játékosai könnyedén fel tudják törni az ellenfeleik védelmét a passzjátékukkal, a helyezkedésükkel, s az általuk diktált irammal, s a gépezetüknek már Jack is fontos részét képezi."

"Úgy gondolom, hogy ő már teljesen beérett. A Boltonba még srácként érkezett, de mostanra már egy felnőtt ember. Ezt már bebizonyította az Ágyúsoknál, de remélhetőleg szombaton nem a legjobbját láthatjuk majd. Mi azon leszünk, hogy kiiktassuk a játékból az általa jelentett veszélyt."

Wilshere az Arsenal Liverpool és Blackpool elleni találkozóján is kezdőként lépett pályára, míg a Blackburn Rovers ellen csereként állt be, kérdés, hogy a Bolton ellen mennyi lehetőséghez jut majd?

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (15)

14 éve
Törölt felhasználó
Wilshere ismeri a Boltont azért, és tudja mik a gyengéi, ezért szerintem be lehetne rakni a kezdőbe! :)
14 éve
Törölt felhasználó
Egyetértek javarészt az előttem szólókhoz ,hogy kemény meccsnek ígérkezik a szombati. Bolton arculata azért kicsit megváltozott ,ugyanis már csak nemcsak előre ívelgetnek,hanem pofásan lent is tudják tartani a lasztit. Én nagyon bizakodón hogy nem lesz ismét mumus a bolton mint a Pufók idejében . Az odds mesterek 13 és fél x pénz adnak Bolton győzelmére. 1.20 Arsenalnak. A számok nem hazudnak ? :D ;)
14 éve
Törölt felhasználó
vagy kapál :D
14 éve
Törölt felhasználó
Hát a cserék között 🧀 🧀 🧀 🧀 🧀
14 éve
Törölt felhasználó
Aqa! Szőke Song merre van ? :)

Szólj hozzá