A kis orosz Augusztusban elnyerte a Legjobb Orosz Játékos címet, de úgy érzi, nem érdemli meg, mivel nem mutatta a legjobbját mióta idén visszatért Angliába.

Én nagyon meglepődtem. De természetesen szereztem két gólt háromszor kezdve mérkőzést, de az nem elég ahhoz hogy megnyerjem a hónap díját.

 

A másfél év Angilában jelentősen megváltoztatott.Nyugodtabbá váltam, professzionálisabb lettem és több időt töltök a családommal.

 

A labdarúgásról azt tudom mondani, hogy a stílusom szintén változott - ez hatásosabb de kevesebb a szikra. Nem emlékszem, mikor szereztem utoljára olyan találalot, ami igazán szép volt.

 

Ez csalódást okoz. Megpróbáltam elemezni ezt, de nem találom a választ.Valószínü, hogy a tavalyi sérüléseim hatással voltak rám, mert háromszor játszottam egy hónapon keresztül.

Andrei Kanchelskis, korábbi Manchester United és Orosz sztár is úgy gondolja, Arshavin nem érdemli meg a díjat és kritikusan nyilatkozott honfitársáról.:

Arshavin ritkán játszik 90 percet és általában lecserélik őt a második félidőben,

 

Amikor végre játszani fog a kezdéstől a lefújásig, meg fogjuk látni.

 

A Liverpool elleni mérkőzésen nem láttad őt a 16-oson belül. Egy héttel később a Blackpool beengedett 6 gólt, Arshavin kapott egy büntetőt és betalált. De neked meg kell értened az ellenfél szintjét.És aztán jött a Blackburn, ellenük szerezte a nyerő találatot, akik messze vannak egy top klubtól.

 

A véleményem szerint Arshavint túlértékelik. Túlságosan dícsérték őt. Nem mutatott ragyogást, elég hosszú ideig. A fő dolog az egyenletesség, Arshavinnak nincs ilyen.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (24)

14 éve
Törölt felhasználó
A baj az Vik, hogy ha nem szórakoztatja az embereket az, amit látnak akkor mehet a kukába az a hulladék célfutball. >:-( A játékot szeretjük, nem az üzletet ami mögötte van. Lassan csak erről fog szólni és a foci olyan lesz, mint valami kurva Argentin szappanopera. :D
Arshavint nagyon szeretem és már előtte is szerettem. Istenítettem is Wengert mikor idehozta 17 millióért és meg is lett az eredménye. A stílusa szórakoztató, a sprintjei lenyűgözőek, Walcott sebességével vetekszik. És mindehhez jön a kiváló technikai tudás, jobbal, ballal szarrá lövi a kaput akármilyen szögből. ;-P
Kicsit hiányzik belőle a tűz, a pofátlanság, hogy csendre intse az ellenfél táborát. Jó hogy végre ő is felismerte mi az ami hiányzik belőle, remélem hamar kibékül önmagával és megint ODAVER!!!!!!! :ahhh: :ahhh: :ahhh:
14 éve
Törölt felhasználó
Teljesen egyetértek gonkával! Amikor idejött Arshavin, nagyon magasra tette a mércét, és egyszerűen ezt nem tudta/tudja tartani, mert az amit csinált, tényleg szenzációs volt! Idén eddig nem lehet rá panasz 3 meccs 2 gól 1 gólpassz, és ez itt a lényeg, a többi nekem nem számít, Arshavin egy ilyen játékos, ő ezért kezd mindig, mert ezt Wenger is nagyon jól tudja, hogy csak 1x kell, hogy megvillanjon, és az pontot/pontokat hozhat a konyhára!! A PL meccseken sem az számít, hogy ki meddig birtokolja a labdát, vagy hányszor lő kapura, ezért nem adnak pontokat, minthogy azért sem, hogy például Walcott kicselez mindenkit és ad egy kötényt! A gól a legfontosabb, Arshavin lövögeti őket, és adja a gólpasszokat! A mai világban már a célfutballé a főszerep! Hiába játszunk mi is szépen, ha nem nyerünk semmit! A játékosok ezt megunják, és elmennek olyan klubbokhoz, ahol reális esély van valamit is nyerni! (pl.: Barca)
14 éve
Törölt felhasználó
valamit kell vele csinálni mostanában nem megy neki..tényleg nincs szikra de mondjuk 2x betalált remélem most megjön neki...
14 éve
Törölt felhasználó
Én sosem érttem hogy az Arsenalosok miért nem elégedettek Arshavinnal. Ő olyan típus hogy meccsen elbújuk de egyszer villan. Tavaly is a 2. legeredményesebb játékosunk volt Fabregas mögött...
14 éve
Törölt felhasználó
Arshavin egy nagyon érdekes ember,a csapat egyik fontos tényezője.fontos tag a csapaton belül,őszinte,akármennyire is mondják sokan,nem nagyképű,csak őszinte.Ő mondta is hogy szarul játszott tavaly és jobb lesz idén.szerintem idén nem lehet panasz a teljesitményére,3 meccsen 2 gol 1 golpassz vagyis tartja az átlagot h minden meccsen szerez legalább 1 pontot.mi többet várunk tőle?a blacburni meccset ő nyerte meg.wenger pont ezért is hozta őt ide.meccseket eldönteni.abban egyetértek hogy tavaly tavasszal egy másik Arshavint láthattunk a pályán,akit midnenki csodált.nagyon bizonyitani akart hogy megérte érte az a kiadott pénz.akkor tul is bizonyitotta magát.amit akkor művelt az vetekszik Messivel.de akkor a kritikusoknak akart válaszolni,sokkal önzőbb volt,legjobb példa:az a felejthetetlen golja azthiszem pont a blackburn ellen,amikor bal oldalon betört a 16osba,az egyik védőt úgy etette meg hogy az még ma is dadog,és éles szögből bebombázta a kapuba.ha mellément volna akkor piszkálták volna hogy miért nem passzolt,igy hogy bement mindenki elélvezett az örömtől.a pool elleni 4 goljából is volt 2 aminél más ember inkább passzolt volna.ő ebben változott meg,msot ha már ilyen helyzetbe kerül,inkább passzol,példa:bajnokok ligája,az alkmaar ellen meg a porto ellen is 3-3 golpasszot adott.pedig soknál lőhetett volna.msot már a csapatért játszik.nem tagadom hogy tavaly volt pár meccse ahol tényleg szarul játszott de a statisztika megin ránkcáfol.hozta a golokat hozta az aszisztokat.
a mai napig tartom magam shoz hogy Bandi nagyszerű igazolás volt,és a csapat egyik legfontosabb tagja,és a személyisége,a humora kell a csapatba.szerintem mindenki szereti őt,a szurkolók is,Wenger is.látszik is mert sokszor azután is játszatta hogy ha előző meccsen szar volt.benne van az a képesség hogy meccet tud eldönteni,és idén is lesz sok iylen meccs.nem várom el tőle azt hogy a 4-5 golos meccseken gálázzon,cselezzen össze vissza hanem azt amit a blackburn ellen.villanjon egyet és eldönti a meccset.ennyi kell tőle.
és végezetül,inkább nézek egy halvány Arshavint a pályán mint egy kétballábas Bendtnert vagy egy Denilsont

Szólj hozzá