Tegnap rendezték a 2010/2011-es Bajnokok Ligája csoportkörének sorsolását Monacóban. Az Ágyúsok ismét a H-csoportba kerültek az első kalapból, ellenfelül pedig a Shakhtar Donetsk, a Sporting Braga és a Partizan Belgrád együttesét kapták.

Az észak-londoniak francia menedzsere tisztában van azzal, hogy a gárdája számít a négyes favoritjának, s biztos abban, hogy sikerült majd továbbjutnia a csapatának, ám az ukrán és a portugál együttest is nagyon komoly ellenfélnek tartja, valamint azt is kiemelte, hogy nagyon sokat kell majd utaznia legénységével az idegenbeli meccsekre.

Úgy vélem, hogy nehezebb a csoportunk, mint amilyennek látszik. A Shakhtar Donetsk és a Braga is nagyon erős csapat, s fontos megjegyezni, hogy nagyon sokat kell majd utaznunk idegenbe. Favorituk vagyunk a csoportban, de egy héttel a válogatott meccsek után kezdünk majd, vagyis az első meccs előtt távol lesznek a játékosaink.
Tapasztaltabbak vagyunk, mint az ellenfeleink, de a Shaktar azért rendelkezik némi tapasztalattal, míg azt sem szabad elfelejteni, hogy a Braga úgy jutott el idáig, hogy kétszer legyőzték a Sevilla együttesét az utolsó selejtezőkörben.
Természetesen nagyon magabiztos vagyok, biztosan gondolom, hogy tovább fogunk jutni a csoportból, de ez nem azt jelenti, hogy könnyű négyesbe kerültünk, s nagyon oda kell majd figyelnünk.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (13)

14 éve
Törölt felhasználó
hajrá :)
14 éve
Törölt felhasználó
A hazai meccseket sztem is kötelező hozni, aztán az idegenbelieket meg úgy kell megoldani, hogy meglegyen a csoport elsőség...
14 éve
Törölt felhasználó
Egyetértek vele, szerintem Ukrajnában fogunk leginkább megizzadni, ott szerintem belefutunk majd egy verésbe, Portugáliában nyerni fogunk szerintem egy szoros meccsen, Szerbiában pedig x elsz! Itthon viszont 3/3 győzelmet várnék a fiúktól! Az egyértelmű esélyesek mi vagyunk, és én nem lennék elégedett ha 2.ként jutnánk tovább a csoportból, tehát cél a csoportelsőség!
14 éve
Wengernek igaza van, A Loki meg remélem megússza. Cefregunner! Írtam privát üzit!
14 éve
Törölt felhasználó
A Shakhtar és a Braga még okozhat meglepetést, "kisebb" de szívós kis csapatok.
Szerintem az Arsenal és a Shakhtar fog továbbjutni a csoportból, de lehet még a Braga is beleszólhat:
1) Arsenal
2) Shakhtar/Braga
3) Braga/Shakhtar
4) Partizan

Szólj hozzá