Andrej Arshavin elárulta, a szombati találata nagyban köszönthető Arséne Wengernek is.

Az orosz középpályás egy remek teljesítménnyel rukkolt elő a múlt heti, Liverpool elleni mérkőzés után, s egy, az Arsenalnak megítélt büntető elvégzésével vette ki a részét a gárda 6-0-ás győzelmében.

A meccsen Arshavin mellett, Walcott mesterhármasával, Diaby találatával valamint Marouane Chamakh fejesgóljával vonultak le a csapatok.

A marokkói csatár ellen elkövetett szabálytalanság után az Ágyúsok tizenegyeshez jutottak, s a labda mögé nagy lepetésre az orosz állt oda.

A mérkőzés előtt Arséne írt egy listát a büntetőrúgókról. Az Én nevem volt az első. Őszintén szólva nem emlékszem mikor végeztem el utoljára tizenegyest. Azt hiszem 5 vagy 6 évvel ezelőtt. Örülök, hogy sikerült gólt szereznem - az első hivatalos találatomat a szezonban.

-nyilatkozta Arshavin.

E meccs előtt általában Fabregas neve szerepelt az első helyen ezen a bizonyos listán, a második helyen pedig Robin van Persie áll, ám a szombati bajnokin egyik játékos sem volt a pályán.

Nem tudom, (hogy én leszek-e a rendszeres végrehajtó) minden Arséne döntésén múlik, és persze a játékosokon.

A 29 éves játékos a remek teljesítménye után a Blackburn elleni bajnokira koncentrál, majd az azt követő héten lévő válogatott mérkőzésre Oroszországban.

Ez csupán egy győzelem volt, csak három pont. Annak érdekében, hogy a bajnoki címért harcoljunk, rengeteg csapatot kell még legyőznünk. Egyébként pedig a Chelsea is 6 gólt szerzett a Wigan ellen.

Egy nagyon fontos mérkőzés lesz a Blackburn elleni. Meg kell nyernünk, hogy mindenki nyugodtan utazzon a válogatott mérkőzésekre. Ez biztosítja a magabiztosságot a csapatnak. Ennek ellenére nem felejtettem el az előző szezonbeli vereséget a Blackburn ellen.

A meccs után elutazok Londonba, majd este repülök át Oroszországba.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (16)

14 éve
Törölt felhasználó
6 meccsen 16 pontot várok..
a CFC ellen jó lenne az X is
14 éve
Törölt felhasználó
Fasza, hogy kicsit élénkülnek a "kis" csapatok is. Talán megint méltó lesz a Pl a hírnevéhez. :p Az utóbbi években eléggé egyértelmű erőviszonyok alakultak ki, főleg a pénznek köszönhetően. >:-(
Amúgy a feljutó csapatok általában a szezon elején jók, aztán a végére eltűnnek...
14 éve
Törölt felhasználó
Így van Snuff, reméljük :D:D:D:D:D
14 éve
Törölt felhasználó
Kellett az ő lelkének ez a gól! Ő pont az a játékos aki kedvétől függően képes teljesíteni! Ha bejönnek neki az első cselek,az első elfutások,akkor azon a meccsen már rossz teljesítményt nem fog nyújtani,viszont ha negatív dolgok érik a meccs elején,akkor hamar elmegy a kedve,és képes eltűnni a pályán hosszú időre!
14 éve
Törölt felhasználó
jaa látom

Szólj hozzá