Az Arsenal fiatalja dícséretek sokaságával halmozta el csapattársát, Andrej Arshavint, s Walcott szerint az orosz benne van a világ legjobb játékosai között.

Az Ágyúsok 14-ese kiemelte Arshavin négyesét a Liverpool ellen, s elárulta, hogy szerinte sok játékos szeretné ezt elérni az Anfielden.

Andrej egy fantasztikus játékos. Mindenki emlékszik arra a négy gólra, amit a Liverpoolnak lőtt.

-nyilatkozta az angol.

Ez volt az első alkalom az Anfielden, hogy lássam, ahogy valaki négy gólt szerez egy mérkőzésen, s ezt egy olyan stadionban, ahol minden csapat nyomás alá kényszerül.

Azon a liverpooli estén Andrej olyan szintet képviselt, mint Messi vagy Rooney - számomra ez a két játékos a legjobb a világon.

Nagyon kiszámíthatatlan - egy olyan játékosról van szó, aki egyetlen mozdulattal képes felugrasztani egy egész stadiont.

Arshavin egy remek művészként viselkedik a pályán, amit a csapat nagyon gyorsan észrevesz. Ha együtt edzel Andrejjel, és látod mire képes, mindig lépést akarsz tartani vele.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (14)

14 éve
Törölt felhasználó
A múlt szezon végén volt alibi a srác, pedig amikor idejött messze ő volt a kedvencem. ;)
Tényleg nagyon sok lehetőség rejlik benne, alacsony és emiatt rohadt gyorsan vált irányt. Szélről betörve lőtt már gólt többször is, szóval a potenciál benne van.
Csak hát ő is kifelé megy már a futballista korból, ha most nem ad bele mindent, akkor szerintem jobb már nem lesz. :roll:
14 éve
Törölt felhasználó
ecsém ilyen baromságot, h egy igazi arsenalos nem szidja arshát(a szidást lehet a kritikákra értetted).aki nem látja, h arshavin lusta, az VAK!vannak jó meccsei, fantasztikus játékos, de LUSTA!tényleg sok gólpasszt ad meg sok gólt lő, de mi lenne ha többet is beleadna?:Dérdekes a természte, én bírom:D
14 éve
Törölt felhasználó
azét már 29 szóval ... kétség kívül nagyon jó játékos de nem mindig ingadozik a teljesítménye! de megérte a 16 milliót!!
14 éve
Törölt felhasználó
Arshavin nem lusta ,nem csak a liverpool ellen játszott jól ,
PL:a portó ellen 3 gólpaszt adott
a manchester ellleni bombája.....és olyan meg indulásokra képes amire senki a világon.....egy igazi arsenalos nem szidja arshavint .
Rengetegett tet a klubért. :coolmad:
14 éve
Törölt felhasználó
Mint már sokszor elmondtam, a statisztikái magáért beszélnek, sok gólt lő és sok gólpasszt ad, az, hogy eltűnik a mezőnyben sokszor, az egy rossz tulajdonsága, és ezen javíthatna, de kétségkívül mióta itt van, az egyik legeredményesebb játékosa a csapatnak!

Szólj hozzá