Az Emirates 2006-os megépülése óta viszonylag kevés gárdának sikerült pontot, illetve pontokat rabolni Arséne Wenger csapatától, ám az idény első hazai Premier League mérkőzésén  eddig senkinek sem sikerült győzelemmel levonulnia a pályáról.

Az idei, 2010/2011-es szezonban az újonc Blackpoolnak kell farkasszemet néznie az észak-londoni klubal.

Az Arsenal.com egy rövid megemlékezést tartott ezekről a meccsekről.

Arsenal 4-1 Portsmouth (2009)

A mérkőzésen Diaby kétszer is megrezgette a Pompey hálóját, majd Kaboul gólja révén sokan azt remélték, hogy a Portsmouth csapata akár fel is támadhat, ám ennek ellenkezőjéről Gallas és Ramsey is tett, s így alakult ki a végeredmény.

Arsenal 1-0 West Brom (2008)

Az Ágyúsok akkori új szerzeménye, Samir Nasri a negyedik minutumban talált be egy remek támadás után, s ezután a mozzanat után bizonyára sokan reméltek egy gólgazdag mérkőzést, ám a meccs végén az Arsenal egy nehéz találkozó után ünnepelhette a 3 pontot.

Arsenal 2-1 Fulham (2007)

A kisebb londoni alakulat már az első percben vezetett Healy révén, ami rendesen lesokkolta az Ágyúsokat, ám Robin van Persie a mérkőzés vége felé kiegyenlített, majd 15 másodperccel a meccs lefújása előtt, Alexander Hleb formálta 2-1-re az állást.

Arsenal 1-1 Aston Villa (2006)

A Villa Mellberg fejesével szerezte meg a vezetést az első Emirates Stadiumban megrendezett Premier League mérkőzésen, ám Gilbero Silva néhány perccel a vége előtt pontot mentett Arséne Wenger csapatának.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (13)

14 éve
Törölt felhasználó
Hát ez is durva lett... Kár, hogy nem tudtam nézni :coolgrin:
14 éve
Törölt felhasználó
Ami iagaz az igaz, de szerintem ez a forma nem a stadion miatt volt... :-S
14 éve
Törölt felhasználó
jaja,én is nehéz meccsre számítok,akár egy döntetlent is el tudnék képzelni,persze nem örülnék neki,de ezt már leirtam vhova..
14 éve
Törölt felhasználó
a 2006-os meccs beszarás volt...
aki emlékszik rá tudja miért...
14 éve
Törölt felhasználó
én is nagyon kemény meccsre számítok,és ne feledjük h 4-0ra nyertek a wigan otthonában...ott valahogy nagyon kijöhetett a lépés nekik,vagy a wigan volt ennyire szar,viszont mindenképpen egy szenvedős meccset sejtek(sajnos)...1-2 góllal nyerünk sztem...az is igaz ha viszont elkapjuk a fonalat pl a tavalyi hull elleni 4-1,akkor sima meccs is lehet.az elején kéne egy gyors gól,persze ezt könnyű mondani...

Szólj hozzá