Az Arsenal hivatalos közleményben tudatta, hogy 12 év után, beleértve a csapat akadémiáján eltöltött éveket is, Jay Simpson a Championshipben szereplő Hullnál folytatja tovább karrierjét.

A 21 éves csatár összesen háromszor léphetett pályára az Arsenal színeiben, az első számú csapatban, ebből kétszer volt eredményes - mindkét találatot a 2008/09-es Ligakupa kiírásban szerezte. Továbbá ő volt az első olyan játékos, aki mesterhármast szerzett az Emirates stadionban a 2007 Ifjúsági FA találkozón a Cardiff ellen.

Az elmúlt három évben leginkább kölcsönben szerzett értékes tapasztalatokat az angol csatár. Az előző szezonban a QPR-ben nyolc gólt szerzett az első 15 meccsén, míg a 2007/08-as idényben a Millwallnál szerepelt remekül - ő kapta meg az Év Játékosa díjat az angol harmadosztályban. A 2008/09-es szezont pedig a West Bromwich Albionnál töltötte.

Az Arsenalnál mindenki sok sikert kíván a játékosnak a jövőben. Az átigazolási árat nem hozták nyilvánosságra.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (20)

14 éve
Törölt felhasználó
Már lehetett tudni, hogy valószínűleg elmegy, mert nem olyan jó játékos, hogy betörjön a nagycsapatba!
14 éve
Törölt felhasználó
Ez volt a sorsa, mennie kellett...
14 éve
Törölt felhasználó
Simpson:Time is up!
14 éve
Törölt felhasználó
lukas! gratulálok a kommentedhez.nem fogom megint Wenger nevében osztani az észt pedig kellene,hogy mi mindent csinál,csinált,mivel nincs kedvem hozzá.Agyi fogyatékosokat nem csípem :S
14 éve
Törölt felhasználó
Én sem értem mire ez a nagy felháborodás,Simpson semmi kiemelkedőt nem nyújtott ami miatt annyira ragaszkodni kellett volna hozzá! Nem mellesleg látjuk,hogy Vela sem nagyon kap lehetőséget,akkor Jay,hogy kapott volna?! Már 21 éves,eljött az idő,hogy távozzon! Sok sikert neki a felnőtt karrierjében!

Szólj hozzá