Mint ahogyan arról augusztus elején beszámoltunk, a másodosztályba kieső Hull gárdája szeretné a soraiban tudni Jay Simpsont, akinek nem lenne ellenére a klubváltás, s aki a múlt héten már körbe is nézett a Tigrisek portáján.

Minderről Leon Callender, a Straight Ace Sports Management tulajdonosa számolt be a Daily Mail-nek, azt is megjegyezve, hogy szerinte semmi akadálya nincsen a transzfer létrejöttének.

"A két klubnak megállapodásra kell jutnia az ügyben"-nyilatkozta Callender. "Ennek semmi akadályát nem látom, főleg úgy, hogy Simpson is komolyan érdeklődik a váltás iránt."

"A múlt héten elutazott a Tigrisekhez, hogy körbenézzen egy kicsit, s hogy beszélgessen a menedzserükkel [Nigel Pearson]. Úgy látja, hogy a Hull egy jó másodosztályú klub, s helyes lépésnek tartaná, ha odaigazolna. Jelenleg így áll a helyzet, csupán csak meg kell egyeznie a két gárdának egymással."

Sajtóértesülések szerint a Tigrisek 1 millió font körüli összeget fizethetnek az Ágyúsoknak a csatárukért, aki 9 évesen lett az észak-londoniak játékosa.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (12)

14 éve
Törölt felhasználó
Sajnálom őt (is), hiszen jó játékosnak indult, de sajnos mennie kell! Ezvan... :/
14 éve
Törölt felhasználó
Tehetségesnek tehetséges, de nem lesz nagy játékos belőle, mint mondjuk Wilshereből. Felesleges is volt ennyit várni Simpsonnal. Én is nagyon bírom, de nem üti meg az Arsenal szintjét, s ha eddig nem sikerült, nem is fogja.
És hiába töltött itt 9 évet, én már 11 éve tanulom a matekot, még is hülye vagyok belőle :)
14 éve
Törölt felhasználó
RvP 20! sztem ha 12 évig itt tolta és nem lépett semmilyen magasabb szintre akkor igenis nem olyan jó csatár....jo csatár (az a 12 év),de nemolyan jo hogy arsenalos maradjon... :exclaim:
14 éve
Törölt felhasználó
NA TESSÉK igy kell elherdálni egy jó csatárt aki már 9 évesen itt tolta a bőrt... no comment...
14 éve
Törölt felhasználó
Ahhoz, hogy drágábban lehessen eladni, játszania kéne és gólokat lőnie, de erre nincs most lehetőség. Sajna már 21 éves, s ez az a kor, amikor egy tehetségnek már lépnie kell, ha eddig nem sikerült betörnie. Amúgy ha 5 tehetségből csak egy jön be, akkor is jól járunk, s ha kapunk egy-egy milliót azokért, akiknek nem sikerül, akkor már megérte őket is nevelgetni.

Szólj hozzá