Jay Simpson már szezonok óta kerül különböző cspatokhoz tapasztalatot gyűjteni, de felkészülési és CC meccseken kívül nem kap(ott) lehetőséget a felnőtt csapatnál.

Korábban már beszámoltunk arról, hogy az ifjú csatár Ciprusra igazolhat egy BLben induló csapathoz, de a legfrissebb hírek az angol Millwall csapatával hozzák szóba Őt, ahol korábban már szerepelt kölcsönben egy egész szezont.

Simpson az előző szezonban a QPR csapatában kölcsönszerepelt, ahol elégedettek voltak a teljesítményével, ugyanis Jay rengeteg meccsen mentett pontokat a csapatának.

A Millwall vezérigazgatója adott interjút a jelenlegi helyzetről:

"Korábban már szerepelt nálunk Jay. Mindenki csodálja Őt a klubnál és tudja, hogy emlékszünk arra, amit itt tett."

"Simpson az egyik játékos, akit figyelünk. Azonban közeljövőben ne várjanak fejleményeket az ügyben, csütörtökön indul az előszezon és akkor indulhat el a tárgyalás."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (10)

14 éve
Törölt felhasználó
Hát már 20 fölött van, és azért lassan be kéne robbannia, hiszen ha megnézzük itt a középpályán 22-23 éves játékosok játszanak nálunk (Cesc,Diaby,Song,Nasri,Denilson..., Diaby mondjuk már 24..) Elől is Bendtner 22 éves, Walcott 21 éves szal lassan be kellene robbania az első csapatba!
14 éve
Törölt felhasználó
már megint eladni egy fiatalt??? pfff nem értem..én nem adnám el..
14 éve
Törölt felhasználó
JAY maradjon.....mert sztem meg kelleni fog ebben a szezonban..... ;) ;)
14 éve
Törölt felhasználó
áhhh,ez nagyon felidegesit
Jay a legnagyobb csatártehetségünk volt a tartaléknál és most meg eladjuk:/ tavaly a ligakupában nagyon tetszett a játéka és nem hiszem hogy csak nekem!
/egy ujabb kiéget tehetség,a sok közül!!!!/
14 éve
Törölt felhasználó
Semmiképp se adjuk el!Be kéne építeni őt a csapatba!Mondjuk azért Vela játszhatna többet is!Itt az ideje hogy rugdossa a gólokat! ;)

Szólj hozzá