Arséne Wenger a csapat hibatalos weboldalának elárulta, hogy az lesz az Arsenal első számő kapusa az idényben, aki ma kezd az Anfielden.

Mind a négy kapusnak sikerült játéklehetőséghez jutnia az előszezonban: Almunia 135, Fabianski 225, Mannone 67, míg Szczesny 112 percen át őrizhette az Arsenal kapuját, valamint ennyi idejük volt, hogy nemcsak újabb tapasztalatokat szerezzenek, de bebizonyítsák Wengernek is, hogy ők a legalkalmasabbak az első számú kapus poszt betöltésére.

"Mind a négy kapusunk készen áll a játékra, de még én magam is a döntésemre várok. Hamarosan minden kiderül." - mondta Wenger.

"Az a srác lesz az első számú kapusunk, aki vasárnap játszik. Persze ez nem jelenti azt, hogy a végtelenségig, de igyekszem az előszezonbeli konstans teljesítményre alapozva meghozni a döntésemet."

Wenger ugyanakkor azt is elmondta, hogy Wojciech Szczesny szerepeltetése még mindig nagy rizikó lenne.

"Még egyetlen egy bajnokin sem játszott. Úgy vélem, hogy hatalmas tehetséggel rendelkezik, de nagy rizikót jelentene. A Manchester United egy 40 éves kapussal rendelkezik, míg a Chelsea egy olyannal, aki már hét éve a bajnokságban véd. Kell a tapasztalat hátulra."

Ami pedig az esetlegesen érkezőket illeti: Shay Given a hétvégén gondolja át a Manchester Citys jövőjét, miután házon belüli vetélytársa, Joe Hart kezdett a Tottenham elleni nyitómeccsen - ám Roberto Mancini mindent el fog követni annak érdekében, hogy maguknál tartsa az ír kapust.

Mark Schwarzer írásbeli távozási kérelmét pedig csak a jövő héten fogják megbeszélni a Fulhamnél, az új menedzser, Mark Hughes vezetésével.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (83)

14 éve
Törölt felhasználó
Úgy látom Reine! :D
14 éve
Törölt felhasználó
Naivak vagytok srácok!

A sok negatív vélemény azért van,mert semmi nem ad okot az optimizmusra! Ha kellő erősítés érkezett volna a nyáron,akkor senki sem "sírna" a gyenge keret miatt! Nem mellesleg véleménye mindenkinek van,akkor,és oda írja le le ahova akarja,tetszik vagy sem egyeseknek!

ui.:Attól még,hogy Wenger a kedvenc csapatom menedzsere nem vagyok köteles minden tettével egyetérteni, az pedig egyenesen badarság,hogy néhányan még tévedhetetlennek is tartják a mester,pedig ez messze nincs így!

14 éve
Törölt felhasználó
a sikerekben mindenki bízik... de aki azért gondolkozik is és megnézi az utóbbi évek eredményeit (sérültek terén), az láthatja h 3 védővel rohadt nagy hülyeség nekivágni a bajnokságnak, hacsak nem ejtjük ki magunkat minden sorozatból és a 38 meccses PLre nem koncentrálunk. ez a csapat kevés, kevés a védekező játékos. vermaelen bírni fog 50 meccset? menjetek már, ez lehetetlenség.. jaa majd időközben csinálunk belső védőt eboueból meg chamakhból.. aki nyitott szemmel jár, az látja h ide még 1-2 ember kell!! nézzük csak.. min 4-5 sérült van már a csapatban és még el se kezdődött a bajnokság.. ez egy szar szezon lesz, ha nem érkezik minimum egy minőségi! belső védő!
14 éve
Törölt felhasználó
jaj már megint ez a süketduma hogy csak az az Arsenal szurkoló aki maximálisan bizik meg mindennel elégedett ahogy van...ekkora marhaságot már komolyan...
14 éve
Törölt felhasználó
Ericesc! Ő legalább megelégszik a helyzettel és nem azért rinyál, hogy gyenge a keretünk, hanem a teljes mértékben a csapatért szorít! Én is szeretném, ha jönnének még játékosok, de én nem úgy ismerem Wengert! Meg kell barátkozni a helyzettel és optimistának lenni! Legalább az Arsenal szurkolók legyenek optimisták!

Nyilatkozta, hogy ezzel a kerettel többet érhetünk el mint tavaly! Én bízom benne, hisz ő az edző! Csak tudja mit beszél!

Szólj hozzá