A francia nem lát okot arra, hogy féljen az első mérkőzéstől, miután egy remek előszezont mutatott a csapata.

Wenger beszélt az Arsenal TV Online-nak:

A Liverpool elleni mérkőzés jó lehetőség arra hogy megmutassuk, képesek vagyunk küzdeni a Premier League-ben.

 

Összpontosítani kell a teljesítményre, ami a mi kezünkben van.Ösztönöz minket a jó előszezon úgyhogy fontos,  hogy meglegyen a hitünk és legyen bennünk tüz.

 

Reménykedem hogy folytatni tudjuk a haladásunkat,  megtartottuk a kapitányunkat, és a csapat összességében a javult a  két évvel ezelőttihez képest.

 

Körülnézünk, de jelenleg semmi sem fog történni a holnapi mérkőzés előtt tehát Kosciely és Vermaelen fog kezdeni.

 

Az, ami fontos nekünk hogy jó eredményt érjünk el vasárnap, és azután fogjuk látni, veszünk-e új játékost, avagy sem.

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (64)

14 éve
Törölt felhasználó
szerintem is elférne még egy védő, és egy kapus a keretben! de amit egyes emberek csinálnak itt az oldalon, hogy már a szezon előtt leírt mindent, és mindenkit az nem más, mint rinyálás!

az Arsenal edzője Wenger (hál'Istennek!), és tudja, hogy mit kell kezdeni a csapattal, inkább mindenki bízzon benne, és a csapatban!
14 éve
Törölt felhasználó
a digi is közvetiti :-/
14 éve
Törölt felhasználó
Szvsz nem lenne kevés ez a csapat, ha nem lenne a sérülés hullám,ezt be is bizonyítottuk évről évre. De két jelentős esemény is befolyásolja a végelszámolósnál. A November ,és a Bajnoki hajrá ,március ,április környékén.

A mai meccshez kapcsolódóan vannak jó előjelek,hiszen a frissen igazolt játékosok mindig kitűnően teljesítenek az első meccsükön . Nem lennék meglepve ha Chamakh duplázna az Anfilden . A múlt szezonban Nasri is pillanatok alatt betalált ,igaz akkor nem a Pool volt az ellenfelünk. Szerintem sok fog múlni a középpályán - menyire lesznek kiszolgáltatottak helyzetben a csatáraink.

Annak is végképp örülö,k hogy játszani fog a lengyel ,hiszen a pool előre ívelt labdáikkal sokszor hozták zavarba a mieinket a védelemben . Remélem Koscielny-nek nem fog gondot okozni a fejjáték.

Még annyit hozzáfűznék, hogy Almunia lenne a legjobb megoldás,esetleg Mannone. Fabit a Coka Cola Ligába sem küldeném,mert nagyon bizonytalan tud lenni. Reflexei rendben vannak ,és nem is lenne rossz kapus ,de mentálisan nincsen még rá felkészülve, mint az elsősszámú hálóőr, ha szabadna így fogalmaznom.

Digi meg bekaphatja, - A juró kettő biztos közvetítette volna a mai meccset >:(
14 éve
Törölt felhasználó
jaja ;)
14 éve
Törölt felhasználó
Ja látom van akinek tetszik az, hogy nekivágunk a Premier League-nak 3 középső védővel. Akik közül kettő még egy PL meccset sem játszott. Ez nektek komolyan tetszik? És így legyek optimista? Tavaly egy erősebb kerettel nem nyertünk semmit, idén meg csak gyengültünk. Ha megnézzük a többi nagyobb csapatot, azoknak olyan védelme van meg kapusa, hogy csak na. Például: MU Ferdinand-Vidics, Chelsea: Terry-Alex??, Pool: Carragher-Agger, Man City: Kolo-Lescott. És még lehetne egy pár példát mondani. Én bízom Koscilny-ben, de kevesen vagyunk ott. 3 középső védő. Tavaly 5 volt. Ha jönnem ég egy elégedett lennénk, de így nagyon nem tetszik.

Szólj hozzá