Az Arsenal a csapat hibatalos weboldalán közölte azt a hírt, mely szerint Arséne Wenger elfogadta a klub által kínált, három éves szerződéshosszabbítási ajánlatot, ennek megfelelően pedig 2014 nyaráig a francia lesz az ágyúsok menedzsere.

"A szívem az Arsenalhoz tartozik és az a vágyam, hogy lássam ezt a csapatot nyerni valami trófeát." - mondta Wenger, aki a 14. évébe kezd bele az Arsenalla.

"Az elkötelezettségem a csapat iránt erősebb mint valaha. Ez az új szerződés pedig segít abban, hogy lássam az ebben a fiatal, de tehetséges keretben lévő játékosok csúcsát a karrierjükben. Bízzanak bennem, tudom, hogy készen állnak valami igazán különlegesre." - tette hozzá.

"A személyzettel és a játékosaimmal közösen izgalmas kihívások előtt állunk, de már nagyon várjuk, hogy sokat ezek közül sikerrel zárjunk."

Peter Hill-Wood, az Arsenal elnöke is üdvözölte Wenger hosszabbítását:

"Nagyon boldogak és elégedettek vagyunk, hogy Arséne hosszabbított a csapattal. Az elmúlt 14 év során nagyon sok mindent átváltoztatta ezt a klubot a helyes irányba, izgalmas és szép stílusban játszva, amelyet a világon mindenütt szeretnek és csodálnak."

"Arséne egy tehetséges szakember, és hiszünk abban fiatal és izgalmas csapatban, amit az elmúlt öt évben kezdett kialakítani. Azt gondolom, hogy nem sokára eleget tehetünk a szurkolóinknak is a trófeák terén."

Wenger 14 éves regnálása alatt az Arsenal hét főbb kupát nyert meg, közülük talán a legértékesebb a 2003/04-es bajnoki cím, amelyet vereség nélkül nyertek meg az ágyúsok. Ezen kívül az elmúlt 13 teljes évadban az Arsenal folyamatosan ott van az UEFA Bajnokok Ligája kiírásában is, ezzel a csúcssal pedig csak a Manchester United és a Real Madrid vetekszik.

A pályán kívül pedig Wenger sikerei közé tartozik a közelmúltban átadott Emirates stadion, vagy a London Colney névre hallgató vadonatúj edzőközpont is.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (25)

14 éve
Törölt felhasználó
Nem hiszem, hogy ez jo nekunk. Nagy spiller az oreg, de az atigazolasi politikajaval elviszi magat. Nem akarom , hogy 50 millios igazolasokat lassak ,akkor nem ennek a klubnak szurkolnek mar 10 eve. De, hogy meg a hianyposztokra sem igazol az oreg ez mar gaz.
14 éve
Törölt felhasználó
Ugyan azt gondolom mint Woolwich. Nagyon szeretem Wengert, de most már elég ebből a nem nyerünk semmit időszakból.
14 éve
Törölt felhasználó
Baromi. 4 évig megint nem nyerünk semmit..........
14 éve
Törölt felhasználó
hmm most hosszabbított de már az új edzőt keresitek:D
14 éve
Törölt felhasználó
Hm, most hosszabbított, de már mindenki az utódját keresi! Ráérünk ezen még 2-3 év múlva agyalni! :)

Szólj hozzá