Samir Nasri a Newcastle középpályásának, Joey Bartonnak is megköszönte, hogy jobb játékossá vált.

Nasri még 2008-ban, az egyik első meccsén találkozott a múltjáról hírhedt Bartonnal, aki egy komoly szabálytalanságot követett el az angol futballal még csak akkor ismerkedő franciával szemben. Ennek ellenére Nasri sem zavartatta magát, és pillanatokkal később már Barton feküdt a füvön, jóllehet, a törlesztésért komoly büntetésre számíthatott volna az Arsenal 8-asa.

"Az egyik első meccsemen Angliában, a Newcastle ellen, Barton megpróbált megfélemlíteni. Ezzel biztos, hogy jobb játékossá váltam. A Premier Liga nagyon sokat követel fizikailag, mert nagyon intenzívek a meccsek, és nincs mód szabálytalankodni, vagy szinészkendi." - mondta Nasri a France Footballnak.

"Attól a naptól kezdve, nagyon sokat fejlődtem, szóval köszönöm Joeynak."

A támadó középpályás korábban már elmondta, hogy sokat vár magától a hétvégén induló idényben, és azt is hozzátette, szeretné, ha az emberek elfelejtenék a 'gyerek' jelzőket az Arsenal keretéről.A játékosok közül is sokan ezt mondták az ágyúsok játékosaira, így például Patrick Evra is, miután a Manchester United kiejtette Wenger csapatát a 2009/2010 idényből:

"Nem tudom, hogy hány csapat képes lenne hónapokig úgy játszani, eredményesen hogy legalább hat játékosuk sérült. Mi képesek voltunk erre Robin, Cesc, William, vagy Andrey nélkül is. Velük viszont talán az idei szezonban olyan teljesítményt nyújtunk majd, ami után az emberek felnőttként fognak kezelni minket a foci berkein belül."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (6)

14 éve
Törölt felhasználó
Iróniával 'oltotta be' ;) Nem komolyan köszönte meg :)
14 éve
Törölt felhasználó
DJourou te téll nem érted?? komolyan mondott köszönetet, k*vára nem oltotta be bartont..csaka azt a kutya franciát..barton meg lehet, hogy börtönbe volt és csinált érdekes dolgokat, de inkább még több ilyen focista kéne (főleg a pl-be--> arsenal) mert ő legalább angol és kőkemény..
14 éve
Törölt felhasználó
Szepen finoman osszekoccantotta Samir Barton bokajat, az tetszett!! Evra pedig (hogy finoman fogalmazzak) egy himvesszo...
14 éve
Törölt felhasználó
rühellem evrát mint a szart. mocskos nagyképű unszinpatikus buzi. ráadásul amikor megnyerte a bajnokságot az mu, a kisfián tottenham mez volt az öltözőben.
14 éve
Törölt felhasználó
Evrát azóta a beszólása miatt utálom meg most ő is lázadozott a franciáknál nem szimpatikus nekem az a gyerek >:(

Szólj hozzá