Az előszezonban bombaformát kifogó Samir Nasri eltökélt, hogy egy küzdelmes 12 hónap után végre elérje az áttörést az Arsenallal.

A 23 éves francia középpályást óriási meglepetésre kihagyta a korábbi szövetségi kapitány, Raymond Domenech az idei világbajnokság utazókeretéből, ezt megelőzően pedig lábtörést szenvedett egy szerencsétlen baleset folyamán még a tavalyi ausztriai edzőtáborban.

Nasri ugyanakkor elmondta, bár kezdetben minden nehéz volt, most bizakodó egy áttörést jelentő 2010/11-es idényben.

"Nagyon frusztrált voltam tavaly, már nagyon korán megsérültem. Időbe telt, mire visszaértem a korábbi szintemre. Majd eztán jött a hír, hogy mégsem hívtak be a francia utazókeretbe. Két és fél hónapot töltöttem mindenféle foci nélkül, szóval sok időm volt pihenni és kérdezgetni magamtól ezt-azt. Nem pusztán éhes vagyok, hanem éhezem a áttörésre." - idézte a francia L'Equipe magazin Nasri szavait.

"Amikor megnéztem a keretet, és láttam, hogy nem vagyok benne, megrökönyödtem. Olyan volt, mintha behúztak volna. Aztán egy napra rá volt egy beszélgetésem Arsénenel, aki megnyugtatott. Ami végül ismét feldühített az az volt, amikor elmondták, hogy engem és Karimot (Benzema) azért nem hívtak be, mert elmondásuk szerint szítjuk a feszültséget a csapaton belül."

"Aztán amikor értesültem a csapaton belüli sztárjkról, miután Nicolas Anelkát hazaküldték, azt kérdezgettem magamban: mi lett volna, ha még mi is ott vagyunk? Általában nem éppen jó dolog hiányozni egy ilyen nagy eseményről, mint a világbajnokság, de lehet, ez alkalommal így volt jó. Most itt a lehetőség azoknak, akik nem voltak Dél-Afrikában. Ezzel a cirkusszal senki nem nyert semmit, sőt, a nevetés tárgya volt a francia válogatott világbajnoki teljesítménye." - árulta el Nasri.

A francia válogatott a hétvégén Norvégiával találkozik egy barátságos meccset illetően, amelyre az új szövetségi kapitány, Laurent Blanc már behívta Nasrit.

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (11)

14 éve
Törölt felhasználó
En kifejezetten meglepodtem a sracon az eloszezonba nyujtott jo teljesitmenye miatt, ami azert el is varhato egy Nasritol, de valljuk be, hogy amiota itt van nem nagyon tundokol. De az idei az o eve lesz, erzem. Gyerunk Samir!
14 éve
Törölt felhasználó
felkészülési meccseken kiemelkedett a csaptunkból amilyen labdákat adot Jet nek Velanak Chamack nek meg még sorolhatnánk
14 éve
Törölt felhasználó
hm eddig nagyon jó formában van és remélem így is marad..
14 éve
Hát maradjunk annyiban, hogy elszámoltam magam, hétközi meccs az, nem hétvégi P
14 éve
Törölt felhasználó
Kapja össze magát,mert a tavalyi szezonban nagyon halovány teljesítményt nyújtott!

Szólj hozzá