Arséne Wenger a Legia Varsó elleni meccs előtti interjújában elárulta, még két döntést kell meghoznia az átigazolási szezon előtt, már ami a kapusokat illeti.

Mint ismert, Manuel Almunia korábbi első számú posztja már korábban megingott, és jelenleg még hárman várnak erre a pozícióra Fabianski, Mannone és Szczesny személyekben. A négy kapus közül a két lengyel lesz ott az Arsenal utolsó barátságos meccsén.

"Még mindig küzdenek a kapusaink az első számú kapus posztért. A mai nap folyamán Fabianski ismét lehetőséget fog kapni, hogy bebizonyítsa, képes vezető kapusként védeni." - mondta Wenger.

"Wojciech egy óriási képességekkel rendelkező játékos. Viszont az idei szezonban a bajnoki címért akarunk harcolni, így személy szerint úgy vélem, jobb lenne szereznie még egy kis tapasztalatot, mielőtt közvetlenül harcolna az első számú kapusságért."

Wenger ezen kívül még azt is elárulta, hogy a négy kapus közül valaki kölcsönben el fogja hagyni a csapatot még a nyári átigazolási szezon előtt.

"Négy kapusunk van, az egyikük közülük kölcsönbe fog menni, de azt még nem tudjuk, hogy melyikük."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (24)

14 éve
Törölt felhasználó
Miért nem lehet találni a piacon egy jó képességű középkorú vagy idősödő kapust? Van egy halom pénz és nem hajlandó vásárolni az öreg. Elment Campbell Gallassal ki tudja mi lesz :ahhh:
Hihetetlen az öreg :coolmad:
14 éve
Törölt felhasználó
nehogy Szczesny-t adják kölcsön..... sztem Mannone-t fogják
14 éve
Törölt felhasználó
jók a kapusaink ja persze egy varsó ellen 5 öt kapunk és lehetett volna több is a nem áll be a fiatal Szczesny(rá lehet mondani hogy jól védett) de fabianski annál rosszabbulé na mindegy kell az új kapus midnen képpen és egy védő is
Go Gunners
14 éve
Törölt felhasználó
Erre utaltam a múltkor ez az alibi történet,nem kell szó szerint venni a dolgokat,de basszuskulcs tényleg a bajnokság már évről évre azért megy el mert hiányzik a keretből kb 3 ember,középpályásaink közül is sérült vki mindig,Persie is elég gyakran már Bendtner most sréült,ekkora terhet meg nem lehet majd Samah nyakába akasztani,na mindegy!
A lényeg,h itt van pénz,csak valaki nem akarja,h ez el legyen költve ennyi.
Nem tudom,h ki.Nem igaz,h a klub nem jelenti ki igen az idén olyan erősités várható,hogy befog szarni mindenki, és kakilunk mindenre mert ezt meg kell lépni,itt folyton arról van szó,h nem igazolunk olyanokat,mert akkor mind az amit felépitettünk összeomlik,ez hülyeség,még nagyobb versengés esetén még jobban teljestenek.
25 a keret de én Frimpongot meg hasonlókat még nem neveznék!
Kiváncsi vagyok egyáltalán érkezik-e valaki,mert nem mondom h nem erőstett ezzel a két emberrel,de közel sem hozza azt a klub,amit megigért!
A fenébe is Joe Cole kellett volna ide!
Buta a klub!
14 éve
Törölt felhasználó
Aron21! Akkor pedig egyszerű a magyarázat,Wenger h*lyének nézi a szurkolókat!

Szólj hozzá