Az Arsenal bejelentette hivatalos oldalán, hogy Sanchez Watt a 2010/2011-es szezont a másodosztályba feljutó Leeds United gárdájánál fogja tölteni.

A londoni születésű támadó, aki tavaly góllal debütált az Ágyúsok első csapatában, a West Bromwich Albion elleni Ligakupa-meccsen, majd a kupában a Liverpool és a Manchester City ellen is lehetőséget kapott, az előző szezon utolsó két hónapját is a Fehéreknél töltötte, miután februárban a Southend United együttesénél járt kölcsönben.

Watt mindemellett még Belgiumba is elutazott Arséne Wenger legénységével, s a cserepadról nézhette végig a Standard Liége elleni összecsapást, míg azon a tíz tartalékmeccsen, amelyen szerepelt Neil Banfield alakulatában az idény során, ötször betalált.

Az Ágyúsok a legjobbakat kívánják ifjú csatáruknak a Páváknál eltöltendő időszakára, amely remélhetőleg előrelépést jelent majd számára!

Pletykák 

Watt mellett a közeljövőben minden bizonnyal több fiatal Arsenal-játékos kölcsönbe fog kerülni, s talán Henri Lansbury lesz a következő, akiért a Daily Mail értesülései szerint a Newcastle United és a West Brom is bejelentkezett már, hisz Wenger zöld utat adott neki az ideiglenes elszerződéshez.

Egy másik hír, hogy a Bristol City menedzsere, Steve Coppell az Ágyúsok két tehetségére is számítana kölcsönben, méghozzá Jay Simpson és Jay Emmanuel-Thomas aláírását szerezné meg, azonban közel sem biztos, hogy a 19 éves Thomast, aki nagyszerűen szerepelt a Barnet elleni barátságos meccsen, s Ausztriában, elengedik-e az észak-londoniak.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (12)

14 éve
Törölt felhasználó
háát nem nagy ördöngősség megtalálni a jó adókat, csak myp2p-n nézni kell azt is, h hány kbps-s egy link. ;) :D
14 éve
Törölt felhasználó
Akkor DJourou jó lenne, ha folyton közölnéd velem a jó minőségű linkeket.(Ja és Csisztu nélkül kérem.):D
14 éve
Törölt felhasználó
nekem upc van, marad a net, de már olyan szinten értek a streamekhez, h jobb minőségű adót találok, mint a tv! :D azért köszi az infókat! :) :)
14 éve
ja az más..nekem t-home van.. de azt mondják itt is lesz digisport
14 éve
Törölt felhasználó
Extra csomagba van csak digi sport itt nálam 663,00 MHz-n van

Szólj hozzá