Sanchez Watt nemrég írt alá egy új hosszútávú szerződést a klubbal és úgy gondolja, hogy ezzel az új szerződéssel még többet érhet el.  A 20 éves játékos élete formájában játszik a tartalékok között, hiszen az elmúlt nyolc mérkőzésen csak egyszer nem talált a hálóba.

 

Watt a hivatalos oldalnak elmondta, hogy a tartalékok között nyújtott bomba formája mögött a frissen szerzett önbizalma áll.

 

Akikkel együtt játszok a tartalékok között, közülük nekem van a legnagyobb önbizalmam. A csapatban egymást ösztönözzük ami mindenkinek nagyon jó, hiszen nőnek az esélyeink.

-mondta az angol aki ezután kitért a tartalékok hangulatára is.

 

Jelenleg mindenkivel nagyon jó kapcsolatban állok. Mindannyian szeretünk egymással dolgozni és mostanában remek labdákat kaptam tőlük. csak jól be kell fejeznem a támadásokat.

 

Végül a jövőbeli terveiről is beszélt amiben elmondta, hogy keményebben kell dolgoznia ha még jobb játékossá szeretne válni.

 

Számomra a következő lépcsőfok a nyomásgyakorlás lesz a mesterre, hogy minél több lehetőséget adjon az első csapatban. Ha kell kölcsönbe is megyek, hogy keményen megdolgozzak a lehetőségekért.

 

Mindig a legjobb formámat fogom nyújtani.  Beszéltem a mesterrel és tudja, hogy mi a legjobb a karrieremnek. Imádok futballozni és nem akarok mást csinálni.

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (4)

12 éve
Törölt felhasználó
Mindig nagyon sajnálom azokat a srácokat, akik végig járják az akadémiát, majd aztán elpasszoljuk őket, de sajnos ilyen a foci és én is úgy látom, hogy Wattnál ez hamarosan bekövetkezik... Kár érte, remélem Frimpong vagy Wilshere betörésével egyre több fiatal fog bizonyítani az akadémiáról.
12 éve
Törölt felhasználó
Chamerlain és Ryo azért nem az a poszt Vela és Bendtner, ne meg 2 éven belül Park távoztával, ha kiteljesedik akkor Campbell mellet jól kiegészítheti Van Persiet. De könnyen elképzelhető eriCesc forgatókönyve. (Sajnos)
12 éve
Törölt felhasználó
Nem tudom Wenger mennyire számol még vele, a Watt-nál nagyobb tehetséggel megáldott JET-en is könnyedén túladott. Nem sok esélyt látok rá, hogy betörjön a felnőtt csapat keretébe, még CC meccseken sem! Szerintem hamarosan a Championshipben, vagy a League1-ban találja magát.
12 éve
Törölt felhasználó
Őszintén megmondom nem értem mit keres még itt. Évek óta a nagy ígéretként tartják számon, a tartalékok között bizonyít, de a felnőttek között sosem kap lehetőségek. Az Arsenalos pályafutása lassan kezd köddé válni Chamberlain, Ryo és Campbell érkezésével.

Szólj hozzá