Az utóbbi hetekben több Arsenal-játékos kölcsönbe került, s most Sanchez Watt is, méghozzá a harmadosztályba, ahol a kontraktusa értelmében csak egy hónapig fog tartózkodni (pontosan február 28-ig), ám gyakran előfordul a szerződés kiterjesztése ilyen esetekben.

A 18 éves támadó emlékezetesen debütált az Ágyúsok első csapatában még a szezon elején: a West Bromwich Albion elleni 2-0-ra megnyert Ligakupa-meccsen ő szerezte meg az első gólt.

A Herschel Oulio Sanchez Watt néven anyakönyvezett játékos ezután csereként léphetett pályára a Liverpool és a Manchester City elleni kupameccseken, illetve ott volt az Arsenal keretében a Standard Liége otthonában is, de a győztes Bajnokok Ligája-meccsen nem kapott lehetőséget.

A londoni születésű Watt mindemellett fontos szerepet vállalt a tartalékok között: 8 meccsen 5 gólt lőtt. Hasonlóan jó teljesítményt nyújtott tehát most is, mint tavaly az Ifjúsági FA-kupában, ahol mind a 8 mérkőzésen pályára lépett, s betalált az elődöntőben, valamint a döntő mindkét meccsén.

Sanchez 2007 nyarán iskolásként csatlakozott az Arsenalhoz, egy évvel később profi szerződést kötött a klubbal, majd novemberben hosszútávra is elkötelezte magát az észak-londoni csapathoz, ahol most mindenki sok sikert kíván Neki a kitérőjéhez!

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (4)

14 éve
Törölt felhasználó
Helyes, hogy kölcsönbe került! Jó csatár lesz belőle! ;)
14 éve
Törölt felhasználó
de tényleg ahelyett hogy azt nézte Wengi hogy kit hova adjon kölcsönbe (tom a későbbiekben még a csapat hasznára lesznek ezek a döntések....) egy ha nem is világklasszis de ép kéz-láb csatárt hozhatott volna.....
14 éve
Törölt felhasználó
apám mindenki kölcsönben de jönni senki nem jött .........
14 éve
Törölt felhasználó
szerintem egyik legtehetségesebb fiatal a világon.. remélem jót fog tenni ez a kölcsön:D

Szólj hozzá