Bacary Sagna idén nyerni szeretne valamilyen rangosabb kupát, s ezzel meghálálva a menedzser, Arséne Wenger bizalmát.

A francia védő három nyárral ezelőtt érkezett Franciaországból, és egy káprázatos debütáló év után kirobbanthatatlan az Ágyúsok kezdő tizenegyéből.

Az Arsenal vasárnap megnyerte a hazai rendezésű Emirates Kupát, ám a londoni gárda egy bajnoki, vagy egy Bajnokok Ligája serleget is begyűjtene.

Remekül dolgozik az Arsenalnál, szeretnénk valamit nyerni neki idén.

-nyilatkozta Sagna.

Mindent amit tőle kaptunk, vissza szeretnénk neki adni. Ez a fő célunk erre a szezonre, és remélhetőleg nyerünk is valamit.

Wenger szerződése lejár a szezon végén, ám a menedzser áprilisban szeretne újra visszatérni majd az esetleges hosszabbításra.

Sagna nem aggódik a francia menedzser miatt - így hát teljes mértékben koncentrálhat a futballra.

Nem tudom, hogy ez lesz-e az utolsó szezonja az Arsenalnál - a klubnál szerintem senki nem is gondol ilyenre. Játszani akarunk, valamint vissza szeretnénk adni azt a hitet, amit tőle kaptunk.

Mondanom sem kell mennyire fontos a Főnök az Arsenalnak, de az új szerződéssel kapcsolatban nincsenek problémák. A mi munkánk a pályán belül van, nem pedig kívül.

Ez egy másik része a futballnak, nekünk a pályára kell koncentrálnunk, valamint a saját dolgunkat végezni, s ezután már minden rendben lesz.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (5)

14 éve
Törölt felhasználó
ha a csapat jó lesz, Wenger sztem marad... vagy épp akkor távozik majd, ha a munkáját látja beérni!?
14 éve
Törölt felhasználó
Ezt jegyezzétek meg! """""Wenger szerződése lejár a szezon végén, ám a menedzser áprilisban szeretne újra visszatérni majd az esetleges hosszabbításra.""""" ---> Biztos vagyok benne, hogy fognak majd jönni pletykák a téli hónapokban, hogy megy-e vagy marad! Ha Wenger tényleg csak áprilisban akar visszatérni, akkor az addigi hírek kacsák lesznek! Szóval majd azon nem kell, hogy idegesítsük magunkat!

Wenger nem akar beleesni abba a csapdába, amibe a franciák estek a Vb-n! Ők úgy mentek a VB-re, hogy megszabadulnak Domenechtől. Wenger mondta is, hogy ez veszélyes! Szóval szerintem akkor tudjuk meg, hogy mi lett Wenger sorsa, hogy ha vége lett a szezonnak!
14 éve
Törölt felhasználó
Vermaelen, lehet h eddig ez volt a baj h nekünk akarták megnyerni:D
14 éve
Törölt felhasználó
Ha már az elmúlt 5 évben nem sikerült nyerni a szurkolóknak valamit, akkor tegyék meg ezt Wengerért! Wengerért nyerjétek meg a bajnokságot! :) Mi szurkolók majd várunk még egy évet :D
14 éve
Törölt felhasználó
Sagna milyen bőbeszédű mostanában. :P

Szólj hozzá