Arséne Wenger Arsenalja a 2010/2011-es szezont a Liverpool otthonában kezdi majd meg, s a remények tovább élnek, hogy végre megszakítsák azt a trófeaéhséget, mely immáron 2005 óta tart.

Sagna bízik abban, hogy ez idén sikerülhet, valamint ragaszkodik ahhoz, hogy klubon belül már mindenki készen áll a bajnokságra.

A jobbhátvéd viszont sokkal jobb teljesítményre sarkallja védőtársait, miután az Arsenal majdnem 3 gólos előnyt herdált el a Celtic elleni 3-2-vel végződő Emirates Kupa meccsen vasárnap.

Mindenki készen áll, személy szerint Én alig várom, hogy játszhassak, mert tudom, hogy egy nagyon jó csapatnál vagyok, ahol minőségi fiatal futballisták játszanak szép focit.

-nyilatkozta Sagna.

A felkészülést csaknem befejeztük, mostmár csak az apró hibák kijavítása a cél, mert volt néhány rossz pontunk.

Mindig előre kell tekintenünk, dolgozni azon, ami hiányos, valamint koncentrálni a végsőkig.

Kényelmesbben játszottunk miután három gólos előnyünk volt, ám Ők feljöttek 3-2-re. mindig kézben kell tartanunk a meccset, hogy nehogy úgy járjunk, mint legutóbb a Wigan ellen.

Talán azért hagytuk abba az igazi futballt, mert úgy gondoltuk, hogy egy könnyű meccs volt. Hagytuk, hogy a Celtic visszajöjjön a játékba, ez hiba, mert folyamatosan koncentrálni kell. Többet kell beszélnünk a pályán, valamint együtt kell maradnunk.

Johan Djourou mellett, Sagna is dícsérte Marouane Chamakh-ot, az Arsenal új szerzeményét, aki a Bordeux gárdájától igazolt Londonba.

Chamakh jelentheti a különbséget egy-egy meccsen, mert Ő egy jó játékos, jól tatja meg a labdákat, és remek gólokat szerez.

Nagyon fontos, hogy egy olyan játékosunk legyen, aki rúgja a gólokat. Bízok benne, mert könnyen megtartja a labdákat, és ez nagyon sokat segít nekünk.

A felépítése kicsit hasonlít Adebayoréra - nagyon jó a kapu előtt, ami agyon jól jöhet egy csapatnak.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (3)

14 éve
Törölt felhasználó
nah igen a Wigan elleni meccsen iszonyat idegbeteg lettem h lehetett úgy kikapni...
14 éve
Törölt felhasználó
A nagy előnyünk lesz a szezonban, hogy most már nagyon éhesek a sikerre a játékosok! Olyan teljesítményt várok az összes játékostól, mint amit Clichy nyújtott! Ő volt az aki állandóan hajtott, minden meccsen és látszott rajta, hogy nyerni akar!
14 éve
Törölt felhasználó
Eddig Sagna jobbekket játszott, kérjük javítani :P

Azt gondolom, ha valaki, akkor Ő képes nagyot javulni tavalyhoz képest, és ha igazán trófeákat akarunk, elengedhetetlen, hogy alakítsunk jobb oldalon is. Főleg Walcott és Sagna beadásaira gondolok. Szart se ér Marouane fejjátéka, ha nem találják meg megfelelő labdákkal.

Szólj hozzá