Joan Gaspar, a Barcelona korábbi elnöke bevallotta, 2001-ben megpróbálta a Nou Camp kispadjára csábítani Arséne Wengert, miután Llorenc Serra Ferrert menesztették. 

Az Ő helyét Carles Rexach vette át ideiglenesen, ám mostanában inkább Cesc Fabregasról cikkeznek Barcelonában az Arsenallal kapcsolatban.

Amikor elnök voltam, s mikor Serra Ferrer távozott, tárgyaltunk Arséne Wengerrel és Fabio Capelloval.

-nyilatkozta Gaspart a Com Radio-nak.

Párizsban találkoztam Wengerrel. A Barcához szeretett volna jönni, de az Arsenal nem engedte. Az Ágyúsok elnöke azt akarta, hogy töltse ki a szerződését. Wenger mellett Capelloval is tárgyaltunk, de nem engedték el Őt [a Romából].

Az Arsenal háza táján mindennapi problémaforrás Cesc Fabregas Spanyolországba való igazolása, melyre úgy tűnik a játékos maga fog pontot tenni, ha visszatér Angliába.

Adtam egy tanácsot Rosellnek: ha a véget szeretne vetni a dolognak, akkor üljön repülőre, utazzon Londonba és személyesen tárgyaljon Wengerrel. Ne telefonon és ne a sajtón keresztül - az ilyeneket mindig személyesen kell megoldani.

Rosellnek nincs mitől félnie. Ha nem sikerül a transzfer, mindenki meg fogja érteni, de senki nem mondja majd azt, hogy nem próbált meg minden Cesc leigazolásáért. 

Nehéz megtartani egy olyan játékost, aki nem akar maradni. Az angolok pontosan angolok módjára viselkednek, nagyon nehéz szakaszban vannak a tárgyalások. Továbbá Mr. Wenger, mint egy francia úriember, tudja, hogyan kell játszani a lapokkal.

Mint említettem, tárgyaltam már Wengerrel korábban, személyesen kell vele találkozni, hogy megtudd mikor blöfföl.

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (16)

14 éve
Törölt felhasználó
Hát igen vannak ilyen régi dolgok, pl. az is hogy C. Ronaldo majdnem ágyús lett, meg sok ilyen dolog van még, de szerintem ezen már egyáltalán nem érdemes rágódni, mert ez már a múlt, Wenger itt van, és itt akar lenni, legalábbis remélem! :)
14 éve
Törölt felhasználó
Eddig szerettem az undor fc-t, de ez azért már sok! Most is arra ment ki a játék, hogy Wenger engedje el Cesc-t...

Hajrá Real Madrid, Mourinhoval szétvferitek a k*baszott Undor fc-t!!
14 éve
Törölt felhasználó
mocskos zsidók....nyalják meg...már lassan minden töllük jön..és mindenki nekik kell remélem mourinho papa elkeni a szájukat a realal...:D
14 éve
Törölt felhasználó
Na jó bmeg, ennyi erővel minden Arsenal szurkoló Undor FC drukker, csak őt adták kölcsön az Arsenalnak, hogy legyenek szurkolóik. Fújjj de utálom őket. Már tavaly is a Realnak szurkoltam az El Classicon, pedig azelőtt soha.
14 éve
Törölt felhasználó
az biztos hogy ez az undor fc a legutalatosabb csapat a vilagon 🤢 a real melletuk angyal fujjjjjjjjj

Szólj hozzá