Immáron negyedszerre fog megrendezésre kerülni a kétnapos Emirates Kupa, amelyen idén a rendező Arsenal mellett, az AC Milan, az Olympique Lyon, valamint a Celtic együttese fog résztvenni.

Az Ágyúsok az olasz és a skót gárdával fognak megmérkőzni a tornán, ám Alex Song nyilatkozatában leginkább a francia alakulatot méltatta, amely úgy jutott be az előző idényben a Bajnokok Ligája elődöntőjébe, hogy a csoportkörben megelőzte a Liverpoolt, majd búcsúztatta a Real Madrid, illetve a Bordeaux gárdáját.

A múlt szezonban láthattuk, amint az Olympique Lyon eljutott a BL elődöntőjéig. Ez nagyon jó jel a francia labdarúgásnak.
Hosszú idő óta jutott el idáig francia csapat a BL-ben, s ez azt mutatja, hogy fejlődik a bajnokságuk. 
Bár az Arsenal nem fog játszani a Lyon ellen az Emirates Kupán, mégis várjuk már, hogy láthassuk őket a stadionunkban. 
A Lyon az egyik legjobb francia együttes. Az előző idényben bebizonyították, hogy mennyire erős csapatuk van, kíváncsi vagyok, hogy mire lesznek képesek az AC Milan és a Celtic ellen.

A 22 éves védekező középpályás nem csupán a francia alakulatról beszélt elismerően, hanem az észak-londoniak két ellenfeléről is ejtett néhány udvarias szót.

Természetesen várjuk már, hogy a Milan és a Celtic ellen játszhassunk. Mindenki tudja, hogy a Milan egy nagy klub kiváló csapattal, míg a Celtic véleményem szerint szintén nagy kihívást jelent majd számunkra óriási tömeg előtt. 

A 17-es számban futballozó Song végül a kupáról beszélt, amelynek szerinte igen nagy presztizse van a meghívott gárdák, a meccsek színvonala és a rajongók miatt.

Az Emirates Kupa egy nagyon komoly torna, s ez ebben az évben sincs máshogy a Lyon, a Milan és a Celtic résztvételével. 
Ezen a kupán nagyon fontos győznünk, mert az otthonunkban játszunk, s mert ez a torna a lehető legjobb kezdése a szezonnak. 
Nagyon erős csapatok ellen játszunk, az összecsapások magas színvonalúak lesznek, s az Emiratesben sok-sok drukker lesz kinn.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (123)

14 éve
Törölt felhasználó
jaja szerintem az jó rendezésű torna
14 éve
Törölt felhasználó
Az Emirates Cup-ot, muszáj lenne, hogy megnyerjük, mivel lendületet adhat a bajnoksághoz. ;)
14 éve
Törölt felhasználó
Woolwich:a lényeg az hogy érkezett 2 játékos eddig:Chamakh és Koscielny,távozott Eduardo és Wenger megerositette hogy Gallas és Silvike is,Campbell kérdéses,a Fabregas saga tovább bonyolodik,nincs 1.számu kapusunk,nincs védelem,kérdéses csatársor,sok pletyka,2 barátságos meccs amiken fiatalok játszottak amikbol nem sokat lehet levonni,de szerintem sehol se vagyunk még,amíg nics meg a végleses keretsemmi konkrétat nem lehet modnani.de egyelore nem vagyunk elorébb mint tavaly...
14 éve
Törölt felhasználó
Skacok 2 hétig nyaraltam,két nap múlva érek haza, lécci világositsato fel az utobbi ido eseményeirol,mert csomo hirt nem láttam,ugyanis lekerült az oldalról (mert ugye már nem olyan frissek) lécci világositsatok fel mindenrol! .egy kis nethez jutottam most,azért tudok irni. lécci világositsatok fel MINDEN ÉRDEKESEBBRŐL KÖSZI :exclaim: :exclaim:
14 éve
Törölt felhasználó
walcottot azért annyira ne becsüljétek le kiváncsi leszek az idei teljesítményére mert most majd nem mondhatja hogy nem kap játék lehetőséget

Szólj hozzá