Andrey Arshavin szerint a Manchester City hozhatja a legnagyobb veszélyt az első három csapatra a következő szezonban.

Az orosz középpályást is meglepte az óriási költekezés, ám szerinte még nem érett be igazán Roberto Mancini legénysége. 

Általában nem szoktam foglalkozni ezekkel, de a Manchester City képes lehet meglepetéseket okozni, s ezt nem tudom figyelmen kívül hagyni.

-nyilatkozta Arshavin.

Elvileg a City tavaly is veszélyt jelentett az első három csapatra, ám a bajnoki címért való harc talán túl korai lenne számukra. A harmadik helyért fognak küzdeni, a többi rivális nem hiszem, hogy változna.

Arshavin további igazolásokat vár, habár lenyűgözte mindkét újonnan érkezett csapattársa is, ám Laurent Koscielny vezetéknevének kiejtése okoz némi gondot az orosznak.

Nem nagyon bírjuk kiejteni, kizárólag Laurentnek szólítjuk. Kétség sem fér ahhoz, hogy mindketten [Chamakh és Koscielny] remek játékosok.

Azt mondják, hogy az igazolások még nem fejeződtek be. Négy kapusunk van, és jelenleg nem vonhatunk le nagy következtetéseket a teljesítményükről, mivel csupán két mérkőzést játszottunk eddig.

De ha komolyan beszélnek róla [Schwarzer Arsenalba való igazolásáról], úgy tűnik, hogy lekerült a napirendről.

Az orosz középpályást az új igazolások mellett, a fiatal tehetségek teljesítménye is lenyűgözte.

Wilshere, Frimpong és Nordtveit az első naptól fogva velünk edzettek és senki sem tartja Őket kezdőknek.

Ha Wenger behívja Őket az első csapatba, azt jelenti, hogy tehetségesek, a többi pedig majd jön egymás után. Wilshere csupán 18, de már két három éve a klubnál van - hosszabb ideje mint Én. Az előző szezon egy részét kölcsönben töltötte, de idén remélem, hogy minket fog segíteni.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (9)

14 éve
Törölt felhasználó
Ha reálisan nézem a dolgokat akkor nem tudok miért bizakodni a következő szezonnal kapcsolatban. Ha maradt volna az egész tavalyi keret, plusz még vettünk volna 3 játékost, akkor azt mondanám, hogy több esélyünk lesz, mint volt tavaly, de sajnos nem így történtek a dolgok eddig...
Megint elengedtünk 3 tapasztalt játékost és vettünk a helyükre eddig 2 kevésbé tapasztaltat. Egyetértek azzal, hogy Wilshere vagy Frimpong óriási tehetség, de Ők nem tudnak nekünk bajnokságot nyerni, mert ahhoz több kell, mint a tehetség!
14 éve
Törölt felhasználó
igaza van... a Cty nagyon beleerősitett és ha az új edző összeszoktatja őket akkor komoly rivális lesz ....
14 éve
Törölt felhasználó
lehet hogy a spanyolok nyerik a világbajnokságokat de az ajax akadámiája szerintem még mindig a legjobb.mert spanyoloknál nem csak 1 jó akadémia van hanem több tucat mig a hollandoknál kevés van és az ajax akadémián nem csak hollandok vannak
azért nem kis csapat lenne ha a jelenlegi ajax akadémiások egy csapatot alkotnának :)
14 éve
Törölt felhasználó
Szerintem is nagyon oda kell majd figyelni a City-re...igaz hogy egy kirakatcsapat, de ha nem figyelünk simán odaérhetnek a 3. helyre...+ még a Pool is erősített, szóval nagyon kemény lesz a bajnokság számunkra. Remélem legalább a 4. hely meglesz év végén, én így előre egy 3. hellyel kiegyeznék.
14 éve
Törölt felhasználó
gonka! Nem feltétlen, az utóbbi időben rendre a spanyolok nyerik pl.:az utánpótlás tornákat,vagy ha nem is nyernek,de döntőznek,és ezekben a csapatokban a Barca játékosai a kulcsemberek! Tehát már messze nem beszélhetünk az Ajax hegemóniájáról(mint a 90-es években) ilyen szempontból,nem mellesleg több csapata is egyre inkább nagyobb hangsúlyt fektet az utánpótlásra,pl.:a Bayern,vagy mi,de ide vehetünk 1-2 francia klubcsapatot is!

Szólj hozzá